Колекцията на Marella за сезон есен/зима 2021-2022 е бягство към

...
Колекцията на Marella за сезон есен/зима 2021-2022 е бягство към
Коментари Харесай

Колекцията на Marella, която съчета новите кодове в модата

Колекцията на Marella за сезон есен/зима 2021-2022 е бягство към нови територии и към новата нормалност.

Ключовата дума в света на модата през днешния ден – деловитост. Сезонната сбирка на Marella дава отговор на това към този момент наложително условие, само че прибавя от себе си толкоз доста. От години марката приказва на езика на дискретния разкош и той ясно си проличава в последните модели.

Селекцията на Marella е отговор на изменящия се свят към нас и ни дава нужния прийом да запазим капка от обичайното, до момента в който се приспособяваме към новото с насочен ритъм. Моделите на марката идват като увещание, че модата постоянно ще бъде част от персоналните и световните трансформации, през които прекосяваме, а нежната изисканост на Marella ще е нашият сателит.

 Колекцията на Marella, която съчета новите кодове в модата

За да отговорят на новите потребности и стремежи на модерната жена, италианският бранд вплита голям брой детайли в сбирката. Функционалността е част от граматиката на марката, по тази причина не е изненада, че е толкоз експлицитна в новите модели. Връхно облекло в успокояващи нюанси, обгръщащи плетива и обичайна доза акценти от трикотаж – всички те и още доста облекла, които дават отговор на потребността от комфорт в всекидневието, работят в синхрон в дрешника на Marella.

В него срещаме и една по-универсализирана версия на тоалетите за у дома, която най-силно се показва при панталоните с пет джоба като опция на джогърите. В този си тип те са подобаващи за разнообразни мотиви – както за работната среща, по този начин и за заниманията с приятелите.

 Колекцията на Marella, която съчета новите кодове в модата

А като стигнахме до по-приятната тематика – марката е подготвила по нещо и за оня споделен от всички ни ентусиазъм да вмъкнем приключенията и пътуванията в всекидневието си. Сега, когато опцията да се качим на самолета без задръжки, е по-ограничена, модата е това, което ни придвижва там, където мислите ни към този момент странстват. В сбирката този претекст е общопризнат посредством роклите от ‘crepe de chine’, съчетани с жилетки във тънък мохер.

Наред с всичко останало измежду предложенията за есен/зима 2021-2022 срещаме детайли на градската романтика – женствената блуза е съчетана с панталони в кожен резултат, а дългото палто и ризата в геометричен принт с кариран костюм от рециклирани материали. Подобни шарки красят и късите рокли и блузи, само че също и плетивата, които се съчетават чудесно с пола и панталон с резултат на кожа.

 Колекцията на Marella, която съчета новите кодове в модата

Колекцията може да се похвали с няколко блейзера, само че също по този начин и якета вид риза. В зоната на аксесоарите пък откриваме чантата Marella, препоръчана в разнообразни форми и материали, с цел да бъде в помощ на многото функции на актуалната жена.

Новите модели не престават безконечната задача на Marella – да подхожда към всеки контур и да дава отговор на всеки мотив или потребност. Разгледайте повече от сбирката в галерията, а цялата палитра от оферти на марката ще откриете в Сердика Център или онлайн на  

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР