Колекторските фирми предлагат коледна промоция за погасяване на задължения. Докато

...
Колекторските фирми предлагат коледна промоция за погасяване на задължения. Докато
Коментари Харесай

Колекторските фирми с реверанс към хората по празниците

Колекторските компании оферират коледна промоция за погасяване на отговорности. Докато в минали години даже и по Коледа човек можеше да чуе: "Ако не платите задължението си до петък, ще предадем делото Ви на частен правосъден реализатор ", за първи път тази година има sms-и, от които излиза наяве, че може да платите половината от дължимата сума и с това дългът ви ще бъде привършен, написа "Стандарт ".

Вероятно една от аргументите е, че от ден на ден хора закъсаха финансово поради пандемията и колекторите не се надяват да съберат дължимото. Друга допустима причина може да е приемането на промени в закона, които след време ще освободят безконечните длъжници от борчовете им.

Така или другояче, известието "Коледна промоция. Плати единствено това, което дължиш без рента ", към този момент участва в портфолиото на много компании за бързи заеми.

Заложните къщи също не закъсняха да се отчетат в пандемията. Някои от тях пуснаха в обществените мрежи оферта: "Снимайте предмета, който желаете да заложите и ние ще го оценим. След това ще Ви донесем по пощальон парите, а Вие ще ни ги върнете също по този начин по пощальон ".

Собственици на заложни къщи, които работят и действително, обявиха, че се е нараснал броят на хората, залагащи скъпи за тях предмети, като злато или техника. "Около 30 на 100 са нараснали залозите след последното затваряне на страната ", разяснява притежател на заложна къща на "Мария-Луиза ". По думите му, много от хората, които оставят движимостите си, към този момент не ги и изплащат, тъй като нямат доходи. В същото време пораства ползата към преносими компютри и таблети втора ръка поради децата, които би трябвало да учат отдалечено, както и поради учителите, които би трябвало да им преподават.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР