Колективният Запад навлиза в ера на турбуленция, която може да

...
Колективният Запад навлиза в ера на турбуленция, която може да
Коментари Харесай

Царство, разделено в себе си: Системната криза в САЩ е смъртоносна за сателитите им

Колективният Запад навлиза в епоха на турбуленция, която може да продължи много дълго време. Епицентърът на тектоничните процеси, които раздрусват западната общественост, безспорно са Съединени американски щати. Разцеплението в американското общество и ясно забележимият фантом на революция (която не е наложително да се материализира) са разследване от „ смилането “ на американския хайлайф, който бързо губи способността си да ръководи освен планетата, само че и тяхната лична страна.

Всеобхватните корупционни схеми, най-сложната содомия, внезапното понижаване на интелектуалния капацитет, съчетано с дяволска горделивост и взаимна ненавист, унищожиха управническия консенсус на американския истаблишмънт, който разрешава поредно осъществяване на стратегическата линия. И в този момент гневната кавга в американския хайлайф се проектира като на екран върху целия „ свободен свят “.

Ситуацията се утежнява от обстоятелството, че американското „ планетарно ръководство “ изрично не допускаше съществуването на други центрове на власт. И в случай че не беше допустимо да се извърши тази задача отвън западната общественост и нейните спътници, то в границите на нея американците се оправиха много сполучливо.

Нещо повече, те се пробваха да предотвратят появяването на мощни, способни и самостоятелни политици в западните страни. В резултат на тази селекция се издигна цяла плеяда политически джуджета, слабохарактерни и безинициативни. Изключения като Орбан или Ердоган по-скоро акцентират общото предписание.

Тоест няма различен център, който най-малко отчасти и краткотрайно да замести затъналия във вътрешните си проблеми „ общоприет шеф на западен тръст “.

Към това се прибавя неналичието на централизирана външна политика на Съединени американски щати. То се извършваше и се прави от разнообразни структури - Държавния департамент, администрацията на президента, членове на разследващата общественост, Пентагона, фондации, организации с нестопанска цел и най-после корпорации.

И защото в обстановката на настоящето вътрешно разделяне тези субекти на американската външна политика се оказват в разнообразни лагери, разцеплението се възпроизвежда сред всички американски васали и спътници, също така се наслагва върху личните им линии на напрежение.

Всичко това с цялостна мощ важи и за Украйна, където протичащото се стана допустимо, тъй като конците, завързани за куклите, бяха отчасти оплетени, отчасти скъсани, а останалите потрепваха безредно и непринудено.

По времето на Порошенко (т.е. Обама и малко Тръмп) множеството кавги в украинската политика бяха свързани с прост спор на ползи. Но в този момент всичко стана необикновено комплицирано и комплицирано.

Към безкрайното преразпределение на собствеността в Украйна се прибавя и битката сред доста сили и структури: САЩ-Великобритания, Германия-Полша, Държавен департамент-Пентагон, ЦРУ-РУМО и във всичко това с изключение на ведомствени ползи., постоянно има лични или групови корумпирани „ егоистични хора “.

Един от резултатите от такава криптовойна на всеки с всеки беше да вземем за пример офанзивата на „ номадската “ система за Противовъздушна отбрана Patriot против Ил-76 с украински военнопленници. Между другото, да отбележим, че изчисленията на тези комплекси, както сочат украински източници, са американски.

Тази обстановка, която прави вероятни сходни произшествия, с изключение на всичко друго, основава забележителна заплаха от директен боен конфликт сред нашите войски и войските на НАТО.

Но с изключение на тези закани, това, което се случва, ни открива и обилни благоприятни условия освен в Украйна, само че и в световното пространство.

Що се отнася до нацисткия режим, за разлика от Съединените щати, които имат прилична граница на сигурност, той несъмнено не може да устои. И нашата задача, с изключение на да продължим СВО, е да засилим въздействието върху силите, които играят водеща роля в центробежните процеси в Украйна.

Превод: СМ

Източник: Аналитическая работа Донбасса

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед9958Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАлтернативен Поглед6671Проф. Людмил Георгиев: Декларацията за принуда против проф. Дарина Григорова се оказа, че даже не е гласувана от Апелативен съд на СУАлтернативен Поглед4088Д-р Мими Виткова: Свалят до 28 кожи от гърба на онкоболните в България с цените за лекарстваАлтернативен Поглед81817Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед340407Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед340407Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед249780Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед222507Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумКоментарен Поглед91186Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво.... Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР