Колективният Запад днес се опитва да изопачи и опорочи историята

...
Колективният Запад днес се опитва да изопачи и опорочи историята
Коментари Харесай

Лавров: Колективният Запад днес се опитва да изопачи и опорочи историята на Русия

Колективният Запад през днешния ден се пробва да изопачи и опорочи историята на Русия. Това сподели съветският външен министър Сергей Лавров при откриването на изложбата: „ Непобедимият адмирал – непобедимата Русия: Свещеният и правоверен боец Федор Ушаков “, оповестяват съветски медии.

" Фьодор Фьодорович е единственият съветски пълководец, който е канонизиран от Руската православна черква. Нашето министерство ще продължи да прави всичко належащо в полза на запазването на паметта на Фьодор Ушаков ", сподели той.

" Такава работа оказва помощ за подсилване на връзките сред времена, приемствеността на поколенията, което е още по-важно през днешния ден, когато груповият Запад се пробва да изопачи и опорочи историята на нашата страна “.

Лавров означи, че Ушаков вечно ще остане в историята като извънреден военноморски пълководец, „ който даде ослепителен образец за безкористно служене на Отечеството “.

„ Фьодор Ушаков, най-великият военноморски пълководец на Русия, без пресилване е знак на славата и победните обичаи на съветския флот “, добави Лавров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР