Колегите от Мач Телеграф се свързаха с един от емблематичните

...
Колегите от Мач Телеграф се свързаха с един от емблематичните
Коментари Харесай

Краси Чомаков: ЦСКА ще отстрани Македония ГП, но това ще се случи след много тичане, борба и себераздаване по терена

Колегите от " Мач Телеграф " се свързаха с един от емблематичните играчи от предишното Красимир Чомаков, който показа упованията си за срещата с Македония ГП. Той съобщи и каква е рецептата за триумф на " алените ".
 ЦСКА покрай норвежки халф
ЦСКА покрай норвежки халф

Става въпрос за Джонатан Линдсет

" ЦСКА никога не е окомплектован. Има контузени и невъзстановени играчи, а Саша Илич ще търси най-хубавото, с което разполага сега. Потенциалът е по-голям от това, което се появи в контролите и резултатите, които се реализираха в тях, както и тези от мачовете в шампионата. Да не забравяме, че против ЦСКА всеки играе на най-много и футболистите би трябвало да са два пъти по-мотивирани и по-силни, за може да има триумфи. Чака ги доста работа.
 ЦСКА с Дюкенс Назон за старта на своя нов европейски поход
ЦСКА с Дюкенс Назон за старта на своя нов европейски поход

Беше картотекиран за мачовете против Македония ГП

Илич, допускам, че дава верните инструкции и натъртва върху тези детайли, които има потребност самият тим. Новите попълнения имат капацитет и могат да оказват помощ на " алените ". Добри футболисти са и мощно се надявам да съумеят да създадат разликата и в идният мач с Македония ГП, както и тези след него. ЦСКА има потребност от играчи, които вършат разликата. Време за акомодация няма, който пристигна на " Българска войска ", би трябвало да е подготвен във всеки един миг да помогне на тима. Още от ден първи би трябвало да си подготвен на всичко за клуба. Визитката на Назон е добра и мощно се надявам да успее да се наложи в отбора, да замести уместно Жорди Кайседо.

Според мен може да се търси усъвършенстване във всяка една линия - с качествени попълнения, които да са почтени да носят " алената " фланелка. Всеки един тим и треньор желае да разполага с допустимо най-вече класа. Това, което липсва, е самостоятелна импровизация на дадени футболисти. Надявам се Саша Илич да направи по този начин, че ЦСКА да бъде по-силен и по-компактен. Това не е по никакъв начин лесна задача. Срещу Македония ГП имам вяра в триумфа на " алените ", само че той няма да пристигна елементарно. Силите са изравнени, няма какво да се лъжем и имам вяра, че играчите ще подходят оптимално съсредоточено. ЦСКА ще продължи, само че това ще се случи след доста бягане, битка и себераздаване по терена. Не мисля, че " армейците " има от какво да се тормозят. Единствено от себе си, в случай че излязат разконцентрирани и подценят Македония Гьорче Петров. Трябва да внимават с всичко, в никакъв случай не трябва да подценяваш съперника, концентрацията и един добре проведен проект от треньора е ключът към триумфа ", съобщи той.
 Основни футболисти на ЦСКА се завръщат в игра за мача с Македония ГП
Основни футболисти на ЦСКА се завръщат в игра за мача с Македония ГП

Добри вести за Саша Илич
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР