Колегите имат способност да създават митове, поради неспособност да създадат

...
Колегите имат способност да създават митове, поради неспособност да създадат
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма по-печелившо предприятие в България от „Балкански поток“

Колегите имат дарба да основават легенди, заради некадърност да основат роман. 1 милиарда и 309 млн. са влезнали от „ Балкански поток “. Няма по-печелившо дружество в България, напълно български план. Той ще бъде изплатен до края на 2025 година – след година и половина. След това ще стартира чистата облага. Дори се радваме, че сътрудниците от ПП-ДБ предложиха комисия за потока, съобщи пред БТВ депутатът от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

„ Нека забележим какво се случва, данните от службите може да са всевъзможни. В момента 80 милиарда кубически метра газ минават през газопровода от Украйна и 15 милиарда през нашия. Извън бакалските сметки и счетоводството въпросът е геополитически и геополитическото значение на България е многопластово. Когато сме свързваща зона сме фактор, сподели депутатът.

Проектът е строен с заем, не сме давали 3 милиарда на Путин, както настояват от ПП-ДБ, уточни Биков.

„ Опитваме се да озаптим Асен Василев, който през вчерашния ден похарчи 2 милиарда лева През ден вършат съвещания на Министерски съвет, а са в оставка и желая да им кажа да се успокоят, тъй като те не са последното държавно управление. Всеки ден с Асен Василев коства къде по 1, къде по 2 милиарда “, сподели депутатът от ГЕРБ.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР