Колегите депутати бъркат шефа на КПКОНПИ и промяната на закона.

...
Колегите депутати бъркат шефа на КПКОНПИ и промяната на закона.
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Бойко Рашков не е монахиня в девически манастир

Колегите депутати бъркат шефа на КПКОНПИ и смяната на закона. КПКОНПИ проверява нелегално продобито имущество. Че той Бойко Рашков да не би да е монахиня в девически манастир!? Той е началник на Министерство на вътрешните работи към този момент една година. Би трябвало и сега да проверява закононарушения от подобен темперамент. Така че аз не ги разбирам тези писъци, че на това място ще се оправи. А какво - на другото място не се оправя ли!?

Това разяснява пред бТВ Тошко Йорданов. 

Той има най-силната репресивна конструкция в ръцете си - Министерство на вътрешните работи. Той не е монахиня, а оглавява Министерство на вътрешните работи и би трябвало да проверява и арестува. За една година той арестува Бойко Борисов, което беше много позорно. Той има всички механизми да се занимава с проведената, неоргонизираната, с всякаква престъпност. А законът за КПКОНПИ е нещо напълно друго, уточни той.

Законът за КПКОНПИ е най-позорно, малоумно и неспособно преписан закон от ГЕРБ. Там има понятия, които не са настоящи. И това даже Демократична България го признават, уточни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР