Колеги и приятели на телевизионния водещ Милен Цветков се събраха

...
Колеги и приятели на телевизионния водещ Милен Цветков се събраха
Коментари Харесай

Чешма никне на лобното място на Милен Цветков

Колеги и другари на телевизионния водещ Милен Цветков се събраха на бдение на кръстовището пред мол " Парадайс " - мястото1 където журналистът изгуби живота си, откакто автомобилът му бе затрит от джипа на дрогирания Кристиан Николов.

Призив да си спомнят за Цветков насочи по-рано колежката му Миролюба Бенатова.

" З години откогато Милен Цветков бе погубен до момента в който чака да светне зелено. Не потегли повече. Остана на кръстовището на бул. " Черни връх " и ул. " Сребърна ". Днес в 13 часа ще го почетем там. Защото помним. Елате да си спомним дружно ", написа тя във Фейсбук.

Журналистът и продуцент Георги Тошев пък разгласи, че в памет на Милен Цветков ще бъде построена чешма наоколо до лобното му място. За реализацията на плана са нужни 10 000 лева, като за събирането им разгласява сметка, на която искащите могат да преведат пари:

BG61FINV91501215254507

FIBANK

Фондация " Работилница за цивилен начинания "

По-рано през днешния ден Върховният касационен съд отсрочи делото против Кристиан Николов за злополуката, при която почина Милен Цветков. Причината е, че обвиненият бил инфектиран с COVID-19 и е в карантина.

На 19 април 2020 година, тъкмо точно на Великден, джип, ръководен от Кристиан Николов, опустоши спрялата на червен светофар кола на Милен Цветков. Журналистът умря от пострадванията си на кръстовището до столичния мол " Парадайз " минути след злополуката. Експертизите потвърдиха, че Николов не е опитал да спре на аления светофар.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР