Колегата се възстановява. Нараняването не е животозастрашаващо. Това са подготвени

...
Колегата се възстановява. Нараняването не е животозастрашаващо. Това са подготвени
Коментари Харесай

Младен Маринов обяви кое действие е можело да предотврати трагедията с шест трупа на Тракия!

Колегата се възвръща. Нараняването не е животозастрашаващо. Това са готови чиновници, които са подхванали съответните ограничения. Така основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов разяснява положението на служителя на реда, който беше прострелян преди дни.

 
В утринния блок на bTV той приказва и за ареста на кмета на столичния регион „ Младост ” Десислава Иванчева, която беше държана пет часа на мястото, където беше хваната с рушвет. „ Нашето присъединяване там е с оглед използване на полицейски пълномощия до избран стадий. Всеки случай е друг и арестуваният остава толкоз, колкото е належащо ”, уточни той, представен от Блиц.
 
„ Винаги се сблъсквам с това – доста полиция и малко полиция. Кога е задоволително полицията, кажете ми? ”, попита Маринов в отговор на рецензии към Министерство на вътрешните работи.
 
По отношение на бягството на пандизчиите Владимир Пелов и Радослав Колев Маринов сподели, че пропускът на надзирателите се вижда и с непрофесионално око.
 
„ Нашите дейности незабавно след приемане на сигнала са ориентирани към търсене на лицата ”, изясни основният секретар на Министерство на вътрешните работи.
 
„ Смятам, че сигурно ще го открием ”, сподели Маринов за Пелов. Той увери, че издирването продължава с цялостна мощ.
 
Относно следствието за нападението над 36-годишната Ажда Ибрахимова, която беше залята с киселина, Маринов уточни, че следствието върви мъчно, защото тя не спомага на полицията и крие обстоятелства към бизнеса и персоналните си връзки.
 
Маринов беше безапелационен, че в случай че пътуващите в рейса, който се обърна на автомагистрала „ Тракия ”, са били с колани, нямало да има толкоз доста жертви. По думите му, отговорността е на превозвача, който би трябвало да даде тази опция, и на пасажерите, които сами би трябвало да имат съзнанието да се пазят. „ Кой поставя колани на задните седалки? А познавам чужденци, в това число и в България – за тях слагането на колан е като затварянето на вратата, не могат да тръгнат без него.
 
Той удостовери показанията на шофьорката Цвета Таскова, която провокира злополуката: „ Просто е чула звук при придвижването на автомобила, който я тормозил. Искала да понижи музика, което е довело до отклонение на вниманието. Предстои да се удостовери от следствието и свидетелски показания ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР