Коледното дърво на Центъра на Пловдив грейна. На площада се

...
Коледното дърво на Центъра на Пловдив грейна. На площада се
Коментари Харесай

Коледната елха на Пловдив грейна, с нея и надеждите ВИДЕО/СН...

Коледното дърво на Центъра на Пловдив блестна. На площада се събраха над 1000 души. Всички те дружно отброяваха от 10 до 1, а кметът Здравко Димитров включи светлините, видя кореспондент на " Марица ".



Последва двуминутна многоцветна заря, която остави без мирис събралите се пловдивчани и посетители на града.



Заедно със светлините на елхата, блестна и украсата към общината, която тази година е нова и доста по-впечатляваща.



Деца, родители и възрастни споделиха този дълго чакан и магичен миг. Светлините, които блестнаха, са и светлини на вярата да се измъкнем от тежката обстановка, в която се намираме, разяснява майка.



" За мен е изключително прелестно обвързване да запалителен дружно елхата. Пожелавам да бъдем живи и здрави, идната година да е по-здрава и усмихната. Нека бъдем всички дружно, в хубави и сложни моменти. Само по този начин ще успеем.. Пловдивчани сме особени хора, които си обичаме града и вършим всичко допустимо да живеем по-добре ", сподели пред събралите се стотици пловдивчани.

За положителното въодушевление на присъстващите имаше готова музикална стратегия. На сцената се изявиха Хор на пловдивските момчета „ Стефка Благоева “ с клавирен акомпанимент Юлия Петрова и вокална група " Магия " от „ Арт Войс Център “с началник Румяна Иванова.

Дядо Коледа също бе на сцената и донесе наслада на децата.

Снимки от Валентина Биларева
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР