Коледно парти на Продължаваме промяната“, Демократична България“ и Спаси София“

...
Коледно парти на Продължаваме промяната“, Демократична България“ и Спаси София“
Коментари Харесай

ПП-ДБ-СС изядоха торта МОЧА на коледното си парти. БСП: Варварство и фашизъм!

Коледно празненство на „ Продължаваме промяната “, „ Демократична България “ и „ Спаси София “ разбуни духовете с торти, въодушевени от демонтажа на Паметника на руската войска. Едната е бяла с фондан със сиви елементи от монумента и посвещение - на „ За унищожителя на МОЧА “. Друг сметанова правоъгълна торта е с надпис „ Весели празници, ДСБ “ и на нея паметникът е цялостен, като фигурите върху постамента са били ритуално отрязани с дълъг нож на тържеството.

От Българска социалистическа партия разясниха проблема от трибуната на Народното събрание. „ Лудостта и дивотията на ръководещите очевидно няма да завърши с рязането на Паметника на Съветската войска “, съобщи Георги Свиленски. „ Отрязана глава на дете, боец, крайник, тези хора от Демократична България по този начин се забавляват, по този начин честват Коледа. Това им е най-успешния акт през годината “, съобщи Свиленски.

Свиленски сподели фотоси от празненството и тортата, където са подредени вилички и ножчета. „ Питам – кой изяде главата на това българско дете? “, възмути се той. „ Във всяка една европейска страна това държание и този акт щеше да докара до национални митинги и оставка на всички, които са участвали там. Срам и срам за вас и вашите организации. Лудостта ви няма край. Като казахме, че тези дейности са безчовечен и фашизъм, това имахме поради ", добави представителят на Българска социалистическа партия.

Сладкишът разбуни духовете и в обществените мрежи:











Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР