Коледният панаир на книгата се мести от НДК в залите

...
Коледният панаир на книгата се мести от НДК в залите
Коментари Харесай

Панаирът на книгата се мести в "Интер експо център"

Коледният панаир на книгата се мести от НДК в залите на " Интер експо център " и ще се организира сред 12 и 17 декември. Това е било решено на изключително съвещание на Управителния съвет на Асоциация " Българска книга " (АБК)№снощи, потвърдиха оттова пред " Дневник ".

В НДК сега тече главен ремонт по отношение на европредседателството, а на оглед с публицисти предходната седмица от управлението на Двореца признаха, че желаят да вдигнат наема на площите от 7 на 10 лева на кв. м., с което издателите не са съгласни. От АБК обявиха, че няма да разясняват аргументите за местенето.

Според уеб страницата " Аз чета " преимуществата на " Интер Експо Център " са били по-ниските цени на изложбените площи, по-добрата инфраструктура за изложителите и съществуването на метростанция. Сградата обаче също по този начин е много надалеч от столичния център, към края на бул. " Цариградско шосе ".

От асоциацията обявиха, че към този момент не могат да кажат дали местенето ще е за непрекъснато и следва да видят по какъв начин ще протече събитието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР