Коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички

...
Коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички
Коментари Харесай

Благотворителен базар на ученици от ПГДВА „Йосиф Вондрак“ събира средства за Българската Коледа

Коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички посредством 3-D принтера привлякоха интереса на русенци в мразовитата заран на 22 декември

В дните преди Коледа в ПГДВА „ Йосиф Вондрак “ празнично въодушевление сътвори изложбата с произведения на възпитаници от гимназията. Изработените в часовете коледни играчки, дървени фигури на Дядо Коледа, разноцветни красиви елхички посредством 3-D принтера привлякоха интереса на русенци в мразовитата заран на 22 декември. Средствата от продажбите и даренията на учителите ще бъдат за поддръжка на нуждаещите се от лекуване деца в Българската Коледа, оповестиха от образователното заведение.

Изложбата е част от събитията, проведени от Ученическия съвет в учебното заведение. На 21 декември след гласоподаване на Коледното празненство бяха определени Мисис и Мистър Коледа. С горделивост Преслава Атанасова и Преслав Ранков сложиха празничните корони на главите си на фона на аплодисментите от своите съученици.

Грамоти и материални награди на изявени възпитаници връчи инж. Галя Тодорова – шеф на ПГДВА „ Йосиф Вондрак “. Драматизацията - импровизация „ Коледни магии “ на 22 декември показва клуб „ Млади театрали “ с началник Диляна Бобокова.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР