Коледната атмосфера в най-новата песен на Дара Екимова е пресъздадена,

...
Коледната атмосфера в най-новата песен на Дара Екимова е пресъздадена,
Коментари Харесай

Дара Екимова с първа самостоятелна, коледна песен

Коледната атмосфера в най-новата ария на Дара Екимова е пресъздадена, посредством нормалната за младежите подготовка на най-вълнуващия празник в годината. В ролята на околните й приятелки влизат моделите на МА Visages – Евелин Бошнакова и Стефани Василева.

Любопитното е, че същинско другарство свързва Дара и Евелин, оттатък камерите и професионалните им задължения по снимането на клипа към  „ Follow me ”. Премиерата на клипа е на 5-и декември в You Tube канала на Дара Екимова, а на 14-и декември, събота, от 18.00 часа песента ще бъде показана на водна сцена в Paradise Center.

След колосалния триумф на летния шлагер Sagapao, Дара Екимова още веднъж работи с безспорния хит-мейкър Искрен Тончев – Искрата, който написва музиката на „ Follow me ”. Видео-заснемането младата певица поверява на Павлин Иванов - Башмоушън и неговия екип. Камерата на надарения режисьор Андрей Андреев наблюдава трите девойки по време на коледен шопинг в Paradise Center. Избирайки дарове за най-близките си, Дара, Евелин и Стефани срещат трима връстници със слухови нарушавания. Алекс Йорданов е ням, учи в професионална гимназия по електротехника и автоматика и към този момент има опит пред камерата, Венцислав Велев е ученик на 96-о СУ „ Лев Николаевич Толстой ” и също като Алекс е със слухови нарушавания, само че е с кохлеарен имплант.

Яна Димитрова, от 81-о СУ „ Виктор Юго ” е другарка на двете момчета, израснала е в среда на глухи и владее жестов език. Тя е щерка на Таня Димитрова, създател на Център за деца със слухови нарушавания " Яника ". Предложението за включването на Яна, Алекс и Венци е на самата Дара, предизвикана от концепцията музиката и посланията на „ Follow me ” да доближат до всички, повече от 200 000 българи със слухови нарушавания. „ Музиката е повсеместен език и желаех моите връстници и хората, които не могат да я чуват, да я „ видят ” с очите и да я почувстват в сърцата си. По време на фотосите беше супер, смяхме се доста. Открихме, че имаме сходни възгледи за света и нищо не ни пречеше да поддържаме връзка между тях. ” – споделя Дара Екимова по време на снимачния развой. Благодарение на Яна за броени минути певицата научава жестовете за своите реплики. На 15-и декември, Дара Екимова ще се включи в обичайния коледен празник на децата със слухови нарушавания в столичния хотел Маринела.

В клипа към „ Follow me ”, както и в действителния живот, Дара и приятелят й са в трепетно очакване на коледното чудо, обгърнато в златни панделки и мирис на коледни сладки. Заради късите периоди, в които би трябвало да се приготви за фотосите, Дара сама се заема със стайлинга, а на помощ й се притичват експертите от MDL Group, осигурявайки най-актуалните модели от есенно-зимната сбирка на Benetton за фотосите в Paradise Center.

Гримът още веднъж е дело на надарената Цвети Борисова, която идва от Варна, с цел да се включи в снимането на „ Follow me ”. Грета Николова се заема с грима на Евелин и Стефани, а косите са поверени в ръцете на топ-стилиста Любен Николов и младия коафьор Мартин Димитров от Luksor club fashion salons. „ Follow me ” е част от коледната акция на Paradise Center.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР