Коледа наближава, а вие дори нямате идея с какъв подарък

...
Коледа наближава, а вие дори нямате идея с какъв подарък
Коментари Харесай

Най-скъпите подаръци, от които ще ви се завие свят

Коледа наближава, а вие даже нямате концепция с какъв подарък да изненадате околните и приятелите си? Разбира се, безумно скъпи дарове могат да си разрешат малко хора. Но има толкоз неуместни хрумвания, от които може да ви се завие свят. Ето някои от най-скъпите дарове в света:

Ръчен часовник

Най-скъпият ръчен часовник в света коства 15 млн. $. Той е направен от три сърцевидни диаманта, 15-каратов розов елмаз, 12-каратов наследник елмаз и 11-каратов бял елмаз. И с цел да бъде още по-масивен и незабравим, той е затрупан с дребни бели и жълти диаманти .

Къща

Тази къща в Мумбай е на стойност $1 милиарда Тя има 27 етажа и 6-етажен паркинг. Изградена е главно от стъкло и има личен състав от 600 прислужници. Балната зала може да се похвали с таван с бистър полилей,автоматично прибиращи се витрини за произведения на изкуството. В къщата има вътрешен и външен бар, зелени стаи и стая за отдих на пазачите и асистентите. Имотът е владеене на Мукеш и Нита Амбани.
 Дядо Коледа Thinkstockphotos
Шампанско

Тази годишна продукция шампанско е на повече от 100 години и е на стойност $275,000, което го прави най-скъпото в света. През 1997, край крайбрежието на Финландия, водолази се натъкват на останките на корабокруширал шведски товарен транспортен съд. Той е превозвал спиртни питиета от Швеция за императорския двор на цар Николай II в Русия. Корабът бива потънал през 1916 от немска подводница по време на Първата международна война. Благодарение на студените морски условия, 200 бутилки от шампанското оцеляват. Общият брой на откритите бутилки с алкохол на кораба е бил към 2000. Те са били разпродадени на разнообразни търгове в целият свят.-->

Плюшено мече

Това плюшено мече надалеч не е за игра. Цената му $71 500, като очите му са от сапфири , а устните от злато . В света има 125 бройки от златното мече, които се продават по търгове.

Компютърна мишка

Кой би предполагал, че една компютърна мишка може да коства $24 180? Тя се предлага във вид от бяло, жълто или розово 18-каратово злато , с корпус в бяло или черно и с инкрустация от 59 брилянта . Можете да избирате сред бляскав флорален претекст, инцидентно нареждане на диамантите или някаква друга дрънкулка по ваш усет. Изработването и доставката на една от тези мишки лишават две седмици.

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР