Коледа идва и отминава, но проблемите на хората в тези

...
Коледа идва и отминава, но проблемите на хората в тези
Коментари Харесай

„Коледа за всяко дете“ на НССБ зарадва децата от центрове в Садовец и Пордим

Коледа идва и отминава, само че проблемите на хората в тези обществени услуги си остават и ние би трябвало дружно да ги решаваме.

На вас поисквам да сте здрави, на първо място. Пожелавам ви да имате висок триумф в учебно заведение, тъй като без триумф доста мъчно ще се справите в живота, убеждавам ви.

Като човек, който е израснал в подобен дом ви споделям, че доста девойки и момчета вършат неточност и не обръщат внимание на образователния развой и след време, когато тръгнат да си търсят работа мъчно биха били конкурентни на пазара на труда, и реализацията им е съвсем невъзможна.

Затова ви апелирам да обърнете внимание на вашето образование и развиване, и в случай че някой от вас спортува или рисува, сигурен съм, че вашите преподаватели ви насърчават и поддържат, да развивате вашите умения “.

С тези думи, ръководителят на Националното съдружие на сираците в България/НССБ/ се обърна към възпитаниците на Центровете за поддръжка в Пордим и Садовец, с които той се срещна в Плевен в границите на националната самодейност " Коледа за всяко дете ".

Новогодишното празненство с доста дарове и почерпка се организира на 30-ти декември в сладкарницата на хотел " Балкан " Плевен.

Екипът на Сдружението и Председателят на организацията Слави Михайлов изричат големи благодарности към общителните домакини господин Боби Георгиев и към донорите на самодейността, с помощта на които децата получиха по две торбички с лакомства и по две торбички с козметика, също така получиха празнична почерпка с торта, сокче, плодове и други изискани лакомства.

Извозването на децата до Плевен и назад беше обезпечено от кметовете на Община Долни Дъбник и Община Пордим, за което ръководителят на Националното съдружие на сираците в България Слави Михайлов изрече специфична признателност.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР