Коледа идва и ни очаква огромна и отрупана трапеза с

...
Коледа идва и ни очаква огромна и отрупана трапеза с
Коментари Харесай

Любимата коледни храни на всяка зодия

Коледа идва и ни чака голяма и отрупана софра с всевъзможни прелестни ястия. Естествено, всеки от нас има обичана храна, която няма самообладание да се окаже в чинията пред него. В тази къса публикация взехме решение да подходим към коледната софра по леко по-различен метод и да забележим кои са обичаните храни и питиета на всяка зодия. 
Овен
Тежко алено вино. Празници, веселби, толкоз доста наслада и горест, прочувственост по отминалите дни и неспокойствие по новите – нужно ли е от повече пояснения?!
Телец
Печено пиле. Вкусно, препечено и сочно цяло печено пиле, задава в мозъка на Телеца стратегия „ Коледа “. Те усещат от улицата миризмата и стартират да се радват.
Близнаци
Джинджифилови сладки. Обикновено Близнаци ги вършат с околните си и в действителност, в това е магията и насладата – да са дружно с обичани хора и да бъдат щастливи.

Рак
Горещ шоколад. Топъл, мек, сладостен, тежък и миришещ необикновено добре – за Раците целият месец е изпълнен с парещ шоколад. Той ги кара да се усещат по-добре и щастливи!
Лъв
Големи шоколадови фигури. Във формата на Дядо Коледа, елени, коледни декорации и още доста разнообразни типове – те изпълват сърцето на Лъва с наслада и забавление. Успяват да задоволят хем детето, хем чревоугодника в тях.
Дева
Коледни курабийки. Курабийките с прецизна, детайлна декорация. Девите го възприемат хем като наслаждение,хем като предизвикателство да дадат най-хубавото от себе си.
Везни
Греяна ракия. На събиране с близки другари с музика за душата и Наздравици за отминалите дни – греяната ракия освен ги стопля, само че им припомня за студените зимни дни.
Скорпион
Туршия. Ако през останалите сезони те хапват свежи салати, то през зимата Скорпионите с носталгия се любуват на туршии – те освен за доста здравословни, само че и ги придвижват в детството им.
Стрелец
Сърми. Сърмите са едно от най-любимите зимни ястия на Стрелеца. Официално значи, че зимата е пристигнала.
Козирог
 Няколко съвета преди празничните трапези Няколко съвета преди празничните трапези
Краят на годината наближава и трапезните събития се умножават. Декември е месец, характеризиращ се с празнични действия, дълго чакани...
Питка. Традиционната питка насочва вниманието на Козирога към празниците и му задава Коледен дух.
Водолей
Мандарини. В момента, в който Водолеите усетят миризмата на мандарините, те възприемат, че Коледа е пристигнала и от този миг нататък – всичко е в изчакване на празниците.
Риби
Кисело зеле. Киселото зеле е освен потребно и вкусно, само че и придвижва Рибите надалеч в детството им и те съпоставят фамилното кисело зеле с всички останали.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР