Коледа без Сам вкъщи е като Коледа без All I

...
Коледа без Сам вкъщи е като Коледа без All I
Коментари Харесай

Сам вкъщи - как можем да пренощуваме в къщата от филмовата поредица


Коледа без " Сам у дома " е като Коледа без " All I Want for Christmas Is You " на Марая Кери. Независимо дали сме почитатели на филмовата поредност с приключенията на Кевин, сигурно сме я гледали задоволително пъти, с цел да пропуснем тази година - само че традицията го повелява.

А тази Коледа най-големите фенове на " Сам у дома " ще имат опция да се потопят в достоверната атмосфера на къщата, в която е сниман първия филм от 1990 година Тя се намира покрай Чикаго и е издигната през 1920 година За последно сменя притежателя си през 2012 г, когато е продадена за 1.58 милиона $.

А през днешния ден наподобява по съвсем същия метод, както преди повече от 30 години - с обилната декорация извън и от вътрешната страна и не без наложителната тарантула, без която празниците няма да са същите.

Къщата се отдава в Airbnb единствено за една нощувка - на 12 декември, като настаняването е за до четирима. Цената е повече от допустима - 25 $ на човек. Гостите ще бъдат посрещнати от Бъз Макалистър, по-големият и не изключително отзивчив брат на Кевин.





От описанието в обявата пък разбираме, че тези празници всичко ще е по разпоредбите на пакостника Кевин, тъй че може да се усещаме свободни да ядем нездравословна храна и да гледаме телевизия, колкото си желаеме. Можем да пуснем и осемгодишното хлапе в нас да тича на воля по стаите цяла вечер. Но би трябвало да внимаваме за клопки, предава Daily Mail.



Първото по рода си предложение идва малко след стартирането на Home Sweet Home Alone, нова част от франчайза " Сам у дома ", по Disney+. Сигурни сме обаче, че искащи за предколедни завършения в жанр " Сам у дома " ще има доста и това няма да е единствената опция за тях.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР