Колебаете се кое точно ще зарадва любимия ви човек? Или

...
Колебаете се кое точно ще зарадва любимия ви човек? Или
Коментари Харесай

Четири мобилни приложения за влюбени

Колебаете се кое тъкмо ще зарадва обичания ви човек? Или желаете да споделите възприятията си, в случай че сега не сте дружно. Има мобилни приложения, които ще ви оказват помощ. Каналътпредставя няколко приложения, предопределени особено за двойки. Ето кои са те:

Couple

Прекрасно проектирана обществена мрежа единствено за вас двамата. Couple дава обещание да направи спомените ви безконечни. Приложението ви разрешава да вършиме телефонни диалози или facetime, да обменяте текстове, да изразявате настроението и възприятията си с видео, аудио, рисунки, сладки стикери и даже фотоси, които можете да настроите да изчезнат в границите на несъмнено време. Освен това можете да задавате вести в споделен календар и да обменят описи със задания.

You&Me

Друго стилно изглеждащо приложение за известия е You & Me. Има общоприет набор от функционалности като обмяна на текстови, фото и видео бележки към по-фънки и неповторими функционалности, като шерване на песни .Освен това приложението знае по кое време и двамата сте дружно в действителния живот и надлежно поправя интерфейса.
 мобилни приложения iStock/Getty Images
Sesame

Зле ли сте в правенето на дарове? Чувствали ли сте се по този начин като че ли още веднъж ще се неуспехите с нещо, което вашият сътрудник няма да хареса за годишнината ви. Или желаете просто да разнообразите връзката ви с забавен подарък ? Приложението Sesame ви разрешава да изпращате очарователни тематични подаръчни кутии напряко в придвижване и единствено с няколко кликвания.-->

Line

Ако обичате да имате безпределно дълъг диалог по телефона, приложението Line ще ви спести от заплащането на големи сметки, защото разрешава безвъзмездни диалози . Всичко, от което се нуждаете е солидна 3g / 4g връзка или Wi-Fi. Приложението също по този начин поддържа гратис текстови известия, продан на занимателни стикери и видео диалози. Особено е комфортно, когато някой от вас пътува.
 мобилни приложения iStock/Getty Images

И още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР