Колата на столичанка беше ударена на улицата пред верига хранителни

...
Колата на столичанка беше ударена на улицата пред верига хранителни
Коментари Харесай

Кой блъсна този автомобил на паркинг в София? Има щети върху предницата!

Колата на столичанка беше ударена на улицата пред верига хранителни магазини в Младост 3.

Търси се виновникът, който потроши предницата на паркиран автомобил " Опел " - ще се появи ли, ще се извини ли, ще изплати ли вредите - въпросите станаха прекалено много.

За неприятния случай оповестява във Facebook Соня Каменова. " Даже и на паркинга не си в сигурност. ", вайка се тя и се чуди кой е разрушил предницата на автомобила й. В мненията под поста я поучават да прегледа камерите, благосъстоятелност на хранителния магазин, Соня обаче със страдание споделя, че тъкмо там камери за видеонаблюдение няма, което ни води до мисълта, че мъчно ще се разбере кой е причинителят на действието.

" Там на кръстовището на бизнес парка на Младост преди магазина се блъскат по няколко пъти в границите на месеци. ", разяснява Станимир.

Междувременно различен консуматор в обществената мрежа написа, че в действителност там, където е паркирана колата не е паркинг, а следващия тротоар в Младост, трансфорат в паркинг.

Някои гаранционни фондове не покриват имуществени вреди, породени от незнаен причинител, а дали дамата изобщо е застраховала возилото си, можем единствено да гадаем.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР