Колата на общински съветник и кандидат за депутат от ВМРО

...
Колата на общински съветник и кандидат за депутат от ВМРО
Коментари Харесай

Запалиха колата на общински съветник в Шумен

Колата на общински консултант и претендент за народен представител от Вътрешна македонска революционна организация в Шумен беше запалена на улицата пред дома му. Мъжът търси хора, които биха познали причинителя.

Минути преди 20.00 ч. на 24 март охранителната камера в дома на Явор Якимов в Шумен улавя по какъв начин колата му е запалена. На записа ясно се вижда по какъв начин човек се доближава до автомобила, пали предната му част, след което се отдалечава в противоположната посока.

Докато колата гори, минава различен автомобил, водачът и неговият сателит стартират да гасят. Пламъците притеглят вниманието и на съседи.

„ В началото мислех, че е разпален вестник, обаче като се загледах видях, че гори колата. Добре, че имаше сняг и с помощта на него я загасихме”, описа очевидецът Иван Радев.

Това обаче не е първият случай, в който се протяга ръка против имуществото на общинския консултант. Камерата на стената му се появява, откакто по прозорците е стреляно със сачми. Всичко това – 2 години откакто предходният му автомобил също е разпален пред дома му.

Общинският консултант отхвърля опцията палежът да е на политическа основа. Изключва и неуредени финансови връзки. Единствените съмнения, които Явор Якимов има, са че похищението е обвързвано с парцел.

„ Член от фамилията ми страда от психологично заболяване и са го карали да преписва имущество, когато ме е нямало вкъщи”, изясни Явор Якимов.

Полицията е известена за случая. Започнато е и досъдебно произвеждане. Ако причинителят бъде открит, го грозят до 5 години затвор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР