Колаж Телевизия 7/8, БулфотоТошко Йорданов изригна срещу въвеждането на зеления

...
Колаж Телевизия 7/8, БулфотоТошко Йорданов изригна срещу въвеждането на зеления
Коментари Харесай

Тошко Йорданов към Кацаров: Другарю здравен министър, тези, които плащат 400 пъти по-скъп ток, как ще си хранят семействата?

Колаж Телевизия 7/8, Булфото

Тошко Йорданов изригна против въвеждането на зеления документ в България в четвъртък. Той изрази мнението с при започване на своето предаване " Студио Хъ " по Телевизия 7/8 довечера.

Предлагаме ви това, което сподели Тошко Йорданов, без редакторска интервенция:

" Преди няколко часа здравният министър изчете някакви нови ограничения против коронавирус обстановката в България, като в действителност вкарват зелен документ, който дефинира правото ви да ходите на кино, на ресторант, в мол, в хотел. Всъщност, приказвам като себе си, няма нищо общо с това, че имам някакво политическо виждане, приказвам в тази ситуация като себе си, като жител, искам да се разграничават тия неща тъкмо в този миг. Според мен да въведеш рестрикции при 20% имунизирани, без да знаеш какъв брой хора са преболедували и в действителност да ги лишиш от права, в една стопанска система, която има проблеми, скачащи цени на тока, тия 20%, които имат така наречения зелен документ, в този момент ще се спукат да вървят по молове, по хотели, по екскурзии, по заведения за хранене ли? А тия, дето имат заведения за хранене, молове и хотели, и заплащат наеми, и заплащат ток, който е какъв брой пъти, 400 пъти по-скъп отпреди три-четири месеца, по какъв начин ще ги изкарат тия пари, другарю здравен министър? Как ще си хранят фамилиите? Как ще си отглеждат децата? 

А, вие, родители, откакто учителите са към 20 и няколко % имунизирани, тъй като по този начин са решили, кой ще ви образова децата, като няма да влязат в учебно заведение? Или 30 и какъв брой % лекари има имунизирани, и няма да могат да отидат на работа от четвъртък, или ще би трябвало да си бъркат в носа на влизане всякога. Дали някои от тях няма да се откажат, и след това в болничното заведение в този момент няма лекари, и по тази причина отделенията са такива. Защото, в случай че имаше задоволително, медици и медицински сестри, 5000 в болничното заведение нямаше да са проблем. Проблем е, когато една сестра обгрижва 30 или 40 пациента. И какво мислите, че ще стане в този момент с тия здравни служащи, на които действително им не разрешават да вървят на работа? Говоря го като човек, ей по този начин, просто си задавам въпроси. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР