Колаж ПикНай-вероятно Росен Ангелов е извършителят на шестте убийства в

...
Колаж ПикНай-вероятно Росен Ангелов е извършителят на шестте убийства в
Коментари Харесай

Шокираща хипотеза! Експерт хвърли бомбата: Да не се окаже, че МВР показва смъртта на Росен Ангелов, но търси друг за убийството в Нови Искър


Колаж " Пик "

Най-вероятно Росен Ангелов е причинителят на шестте убийства в Нови Искър. Но толкоз доста спорни информации ни се подаваха от формалните органи, че хората се объркаха. Това съобщи пред Нова телевизия специалистът по национална сигурност проф. Николай Радулов на въпрос за шокиращата покруса, раздрусала България през последната седмица.

" Да не се окаже, че има догадка, че се демонстрира гибелта на този човек, пък се търси различен за убийството. Но се надявам, че това е килърът. Първата информация, че всички лица са убити с по един изстрел в главата разсъниха някакви подозрения към възможния причинител ", сподели още той.

" Пълни нелепости са изказванията, че Росен Ангелов е бил осведомител на Министерство на вътрешните работи и ДАНС. По какви тематики може да е осведомител той. Как се носят чували с пясък на обект ли ", попита специалистът.

" Десетки хиляди хора са обявявани за търсене, само че действително не са търсени. Осъдените и изчезнали, които не си излежават присъдата, са близо 600 души ", сподели още проф. Николай Радулов.

В предаването взе присъединяване и журналистът Слави Ангелов. " Събрани са задоволително доказателство, че Росен Ангелов е причинителят на шестте убийства в Нови Искър ", безапелационен е той.

" Смущава ме това, че този човек осем години е бил търсен, а в това време не е бил издирван. Всяка година се търсят сред 13 500 и 16 000 души ", разкри Слави Ангелов.
 
Пик

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР