Колаж: ПикГотов съм да убивам бежанци. Ако са заплаха за

...
Колаж: ПикГотов съм да убивам бежанци. Ако са заплаха за
Коментари Харесай

Появи се новият Динко: Готов съм да убивам бежанци, окото ми няма да трепне

Колаж: Пик

" Готов съм да умъртвявам бежанци. Ако са опасност за обществото, няма да ми трепне окото. " Това съобщи  21-годишният плевенчанин Марио Ангелов, написа български всекидневник. Младежът набира известност в обществените мрежи с голямата си злоба към мигрантите и мнозина към този момент го дефинират като новия Динко, оповестява Пик.

" Мразя бежанците по безчет аргументи. Основното е, че се показват за бежанци, с цел да получат някакви облаги, а в действителност те са терористи. Ако обичаха родините си, нямаше да бягат от тях и макар войните щяха да се бият и да отстояват народността си ", изяснява държанието си Марио, а след това разкрива, че има и персонална причина.

" Сирийци убиха татко ми. Бил съм дребен, когато се е случило в края на 90-те години, и знам малко. Той служеше в българската пехота и е бил убит по време на работа. Аз съм кръстен на него. Търся възмездие поради татко ми. Искам по този метод да дам покой на себе си и на татко ми. Все отново е защитавал България, а никой не помни тези хора. "

Марио признава, че към момента не е залавял бежанци, само че доста хора му споделят, че е като Динко и го съпоставят с делата му. Бил хващал до момента единствено роми, за " да им даде урок ".

Младежът е безапелационен, че решаването на бежанския проблем няма по какъв начин да се случи по кротичък метод. " Няма мирни пътища. Сирийците идват в България с предлог, че търсят леговище, само че единствено желаят да радикализират обществото ни. Виждал съм по какъв начин пред очите ми роми стартират да имат вяра в Аллах и по какъв начин се вършат на бежанци, с цел да получат облаги от страната. Само насилието ще оправи проблемите. Мирното говорене няма да помогне. Това са промити мозъци и имат вяра сляпо в Корана. Не би трябвало да е по този начин. Трябва да има повече хора като мен и Динко, с цел да може да се промени страната към положително. Динко е самичък и се пробва самичък да прави промени, само че един човек не може да успее ", подрежда 21-годишният плевенчанин, който е безапелационен, че не се опасява да попадне в пандиза, защото у нас няма закони.

Ангелов с горделивост споделя, че има свои почитатели в родния си град Плевен и други обитаеми места и те харесвали мисленето му.

" Работя в школата за офицери в Плевен, в механизирана бригада съм. Не съм любознателен. Висшето обучение няма да ме направи освен това от това, което съм сега. Не ми би трябвало. Може ли с нещо да ми помогне университетът? Каквото мога по силите си, ще го направя и мисля, че ще бъде за положителното на България. Не желая да влизам и в политиката. Това е безсмислено, не би трябвало политика, с цел да си оправим проблемите, пред които страната ни е сложена ", разсъждава патриотът.

Марио добави, че майка му е осведомена с делата му и изцяло го поддържа. А огромната му цел в живота е да " оправи майка България ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР