Колаж ПикБойко Борисов се опитва да успокоява страстите, каза в

...
Колаж ПикБойко Борисов се опитва да успокоява страстите, каза в
Коментари Харесай

Иван Костов нападна мощно президента Радев и жена му в ефира на Нова тв

Колаж " Пик "

" Бойко Борисов се пробва да успокоява пристрастеностите ", сподели в предаването " Събуди се " по Нова телевизия някогашният министър председател Иван Костов във връзка политическите кавги в страната. Според него не е обикновено да имаме спорове по време на нашето европредседателство. " Ако го допуснем, ще стане ясно, че не сме за Европейски Съюз. И ще удовлетворим политиката на Кремъл ",поясни Костов. Според него не Европа била срещу Русия, а Русия била агресор, написа " Пик "

.

  " Путин води война против Европа и в негов интерес е да провокира раздробяване на Европейския съюз, тъй че това са основателни негови действия-фалшивите вести, внушенията за разпад на Европейски Съюз ", сподели Костов.

В държавните институции отивали хора, които не са съумели в частния бизнес. А в частните компании се струпвал интелектуалният капитал на България. Заради това се стигало до роднински назначения и изразът " всички сме братовчеди " добивал печален смисъл.

" Пролетариатът се оказва в политическата ни класа. Кои са му съветниците на нашия президент - негови другари и близки от военния му интервал. Ами брачната половинка му? Това приказва за равнище на политическата класа ", сподели Костов. 

Костов се закле, че не е взел един гвоздей от приватизацията и не е назначил нито един собствен родственик във властта.

Иван Костов е безапелационен, че повече в никакъв случай няма да се върне в политиката, тъй като платил висока цена. Родителите му умряли, тъй като не могли да устоят на напрежението. " Ние не сме чак толкоз огромно семейство и с толкоз доста сила, че да излъчим още един политик ", сподели Костов. Той призна, че жена му го предизвестила давнимава какво приказва, когато го изпратила тази заран на изявление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР