Колаж Нова ВарнаВодачът проф. Костадин Ангелов бе надминат от студентка,

...
Колаж Нова ВарнаВодачът проф. Костадин Ангелов бе надминат от студентка,
Коментари Харесай

Красива студентка от ГЕРБ бие министър Ангелов във Варна с преференции

Колаж Нова Варна

Водачът проф. Костадин Ангелов бе надминат от студентка, която е 25-та в листата на ГЕРБ-СДС във Варна. Става дума за Славена Точева, която преференциално получава 6805 гласа, написа www.Trud.bg.

Така бъдещият бакалавър по “Управление на туризма ” в Стопанската академия в Свищов изпревари даже лидера на листата проф. Ангелов, който е втори с 5398 преференции. Точева владее четири езика, работила е като еколог в частния бранш и е едно от най-младите лица на ГЕРБ-Варна.

Интересна рокада се чака и в листата на “Демократична България ”. Поставената под №3 там общинска съветничка Стела Николова е получила 4131 преференции при 1487 за лидера Стоян Михалев и 409 за втория Стелиян Севастиянов.

Очаквано в листата на Вътрешна македонска революционна организация лидер по преференции е отлюспеният предходната есен от Българска социалистическа партия предприемач Иван Иванов. За него са дали личен избор 3803 гласоподаватели, а за лидера Красимир Каракачанов – 1519.

Стефан Апостолов е безспорен победител по този индикатор в Пиринско. Той събира над 9 хиляди гласа персонално за него, което автоматизирано пренарежда листата на ГЕРБ и той от финален става втори след лидера Росен Желязков. На предишните избори той още веднъж бе финален и отново стана втори с преференции, само че тогава имаше 7 хиляди гласа.

Апостолов е наследник на кмета на община Симитли Апостол Апостолов, той е прочут като футболен арбитър. А в района завоюва благосклонностите на хиляди с обстоятелството, че през целия минал мандат като народен представител даваше част от заплатите си за инвитро процедури на фамилии без деца. Едно от родените бебета с неговата финансова помощ бе кръстено Стефан.

Младият политик е събрал поддръжка в цялата Благоевградска област, а освен в родния си град. На вота за него има близо 2000 преференция единствено от община Благоевград. Пробив прави и в община Гърмен, където също се радва на поддръжка и доверие от страна на гласоподавателите. Дори и в село Рибново има свои поддръжници. А в родния си град Симитли има 5300 преференции.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР