Колаж Нова ТвЖурналист обясни защо Делян Пеевски ще стане шеф

...
Колаж Нова ТвЖурналист обясни защо Делян Пеевски ще стане шеф
Коментари Харесай

Журналистът Андай: Писмото на Ахмед Доган направи Пеевски шеф на ДПС

Колаж Нова Тв

Журналист изясни за какво Делян Пеевски ще стане началник на Движение за права и свободи.

Движение за права и свободи е безконечният сътрудник в ръководството на България от измененията насам. Последните месеци сигналите, че нещо се случва в партията не бяха малко – на напред във времето първо като представител, а в този момент и като началник на партията излезе Делян Пеевски. За това какво се случва под повърхността – за Ахмед Доган, Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ и какво следва в ръководството на страната, когато безконечният състезател се трансформира – в предаването „ На фокус ” е журналистът Илхан Андай.

„ Писмото на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган демонстрира, че Делян Пеевски няма съперник на тази писта. Преди доста години, когато Движение за права и свободи се бореше да пази правата на малцинствата, Доган сподели – „ това са ни тухлите, с тях ще градим ”. Години по-късно той уточни индивида, който ще бъде действен началник като феномен ”, сподели Андай.

Според него бъдещето на България е ГЕРБ преди всичко, Движение за права и свободи – на второ място и възможен политически план на сегашния президент Румен Радев. Това е при парламентарни избори. Възможно е през март следващата година при предстоящата ротация на кабинета ГЕРБ и Движение за права и свободи да играят съществена роля, а ПП-ДБ да влязат в ролята на Движение за права и свободи да са на трето място, сподели журналистът, ценител на Движение за права и свободи.

„ Щом Делян Пеевски е нежелателен от американците, за какво играе такава основна роля в страната в този момент ”, запита Андай. Според него Пеевски е в ролята на вестоносеца на Вашингтон и Брюксел в Сарая, само че в това време и отличникът на тази евроатлантическа общественост в ръководството на страната. Още при започване на мандата той им сочеше с пръст: „ да влязат в час ”, напомни Илхан Андай.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР