Колаж Дясната ръка на Слави атакува яростно министър.Тодор Тагарев е

...
Колаж Дясната ръка на Слави атакува яростно министър.Тодор Тагарев е
Коментари Харесай

Тошко Йорданов във Варна: Тодор Тагарев е вреден като военен министър

Колаж

Дясната ръка на Слави нападна гневно министър.

Тодор Тагарев е нездравословен начело на министерството на защитата, сподели през днешния ден във Варна заместник-председателят на „ ИТН “ (ИТН) Тошко Йорданов.

Той съобщи, че изпитва дълбоки подозрения Тагарев всъщност министър на защитата на коя страна е. България е член на НАТО и предан сътрудник, само че като подобен би трябвало да има мощна войска, добави Йорданов. Според него обезоръжаването на личната ни армия не способства страната ни да е добър сътрудник на алианса. „ Не може да обявяваш ракети за дефектни, в случай че имаме доста дребна численост и това са ни единствените средства за противовъздушна отбрана на АЕЦ „ Козлодуй “ и на столицата “, уточни депутатът, написа dariknews.bg.

За пазаруването на американските бронирани машини „ Страйкър “ той разяснява, че в НАТО има и други страни, които създават бронетранспортьори, и то на по-ниска цена. Точно този модел Съединени американски щати го смъкват от въоръжение, той е остарял и ние в действителност купуваме остаряла техника, уточни Йорданов. И изясни, че Има Такъв Народ желае освен Тагарев да се махне от министерския стол, а целият кабинет.

За идния избор на съмнение към държавното управление Йорданов разяснява, че не знае каква ще бъде реакцията на ГЕРБ. Казаното от тях не значи, че ще се случи същото в залата, сподели заместник-председателят на Има Такъв Народ. Според него в ГЕРБ са наясно, че  " сглобката " няма да издържи вечно и в един миг партията ще почне да търпи негативи, които сега понасят главно сътрудниците от „ Продължаваме промяната - Демократична България “. „ Особено през зимата, когато цените почнат да се качват и наближи ротацията в държавното управление, ГЕРБ няма да могат да споделят, че то не е тяхно “, уточни Йорданов.

Той добави, че заради тези аргументи не е сигурен дали няма да има изненади още при гласуването на този избор на съмнение. „ Вотът е политически акт – ние демонстрираме нашата последна неотстъпчивост към това, което се случва, и в случай че не в този момент, на идващия или по-следващия избор ще успеем “, сподели Йорданов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР