Колаж БулфотоПодсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов

...
Колаж БулфотоПодсъдимият за смъртта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов
Коментари Харесай

Подсъдимият за смъртта на Милен Цветков Кристиан Николов иска по-лека мярка

Колаж Булфото

Подсъдимият за гибелта на журналиста Милен Цветков Кристиан Николов желае по-лека мярка. Софийският градски съд ще организира правосъдно съвещание по негова молба, съобщи

22-годишният Николов желае да му бъде променена мярката за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека. Той е в ареста от април месец. Тогава джипът му, с висока скорост - 99 км в час в градски условия, връхлетя върху автомобила на Милен, до момента в който чака в колата си на червен светофар край столичен мол.

Освен шофирайки с превишена скорост, Николов е бил зад волата под въздействието на четири типа упойващи субстанции. Миналата седмица от Софийска градска прокуратура оповестиха, че материалите по делото, събрани в 25 тома, са били предявени на обвинения и неговия бранител на посочените от тях четири дати в интервала 12-27 октомври.

Те са създали осем претенции, измежду които отводи на движимости лица, разпити на очевидци, които към този момент са били разпитани и други процедурни претенции. Впоследствие, след привършване на предявяването, е постъпила нова молба от Кристиан Николов, в която той е декларирал желанието си да формулира и спомагателни претенции.

Наблюдаващият прокурор неотложно ще се произнесе по направените претенции, бележки и възражения. Едва по-късно ще бъде допустимо да се пристъпи към внасяне на обвинителния акт в съда.

Обвинение по отношение на злополуката има и майката на Николов, защото му е дала колата, с която е породена злополуката. Под отговорност бяха привлечени и пасажерите от джипа на Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов, наследник на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР