Колаж БулфотоЕксперт каза в прав текст предстоят ли нови избори.Приликите

...
Колаж БулфотоЕксперт каза в прав текст предстоят ли нови избори.Приликите
Коментари Харесай

Експерт: Приликите между джипката и дивана са много ясни. Правителство няма да има

Колаж Булфото

Експерт сподели в прав текст предстоят ли нови избори.

Приликите сред джипката и дивана с включването от неделя са доста ясни. Това счита Даниел Киряков, правейки асоциация с изявите на някогашния премиер Бойко Борисов и водачът на " ИТН " (ИТН) Слави Трифонов, който, макар че не взе участие интензивно в политиката, се демонстрира онлайн във фейсбук, с цел да " сдъвче " информацията за дейностите на своята партия. 

" Правителство няма да има. От сигналите досега отговорът е по-скоро „ не “, коментира пред БНР специалистът по връзки Даниел Киряков от Центъра за разбори и спешни връзки.

От една страна жителите и анализаторите желаят още повече гласност и разговор, а от друга партиите просто се затварят, с цел да може да имат малко по-добри следващи позиции в сюжета, който се развива от 11 юли насам ", аргументира мнението си той.

До на следващия ден ИТН трябва да върнат мандата за сформиране на държавно управление с подготвен състав на Министерския съвет. По Конститурция проектокабинетът би трябвало да бъде препоръчан от президента за гласоподаване в Народното събрание. След да се насрочи дата за съвещанието на по този начин чакания избор. Има обаче огромна въпросителна, че още няма дефинитивно " да " за държавно управление на Има Такъв Народ, обещано от партиите, с които се договаря -   БСП за България, Демократична България и Изправи се БГ! Ние идваме! 

Всички страни сбито разясняват, че диалозите не престават, написа Novini.bg.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР