Кола катастрофира между Враца и Криводол, видя първо репортер на

...
Кола катастрофира между Враца и Криводол, видя първо репортер на
Коментари Харесай

От последните минути! Кола се завъртя на пътя между Враца и Криводол, движението е затруднено /снимки/

Кола катастрофира сред Враца и Криводол, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Пътният случай е станал преди минути. Врачански лек автомобил „ Фиат Брава “ пътувал от регионалния град в посока Криводол. Колата била ръководена от младо момче от Галатин, когато против нея се задал автомобил, който летял с висока скорост. За да не се стигне до преден удар, младежът с „ Фиата “-а кривнал кормилото, колата се завъртяла и се блъснала настрана на пътя.
За благополучие в резултат на случая няма потърпевши хора. Катастрофата е станала в сектор, на който постоянно стават ПТП-та и е цяло знамение, че самокатастрофиралото возило не се е забило в друга кола.
Вследствие на случая по колата има съществени материални вреди. На мястото има екип на полицията, който контролира придвижването, което става на пропускателен принцип – първо в едната посока, по-късно в другата, което постанова водачите да изчакват на място за малко.
Съветваме водачите да карат с нараснало внимание в региона, защото сега там се излива пороен дъжд. Инцидентът е станал сред два завоя, а колите влизат в тях с висока скорост, което може да докара до последваща злополука.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР