Кола, извадена от тинестото дъно на река в северен Илинойс,

...
Кола, извадена от тинестото дъно на река в северен Илинойс,
Коментари Харесай

Кола, свързана със студен случай от 1976 г., изваден от река Илинойс след сигнал от рибари

Кола, извадена от тинестото дъно на река в северен Илинойс, може да приближи управляващите до разрешаването на десетилетен леден случай. Chevrolet Impala от 1966 година беше открит неотдавна от част от река Пекатоника в окръг Уинебаго и се счита, че е обвързван с изгубването на двама мъже 10 години по-късно, споделиха чиновници.

Кларънс Оуенс, 65, и Еверет Хоули, на 75 години, е изчезнала през 1976 година, според описанието на неразрешения случай, споделено онлайн от офиса на шерифа на окръг Уинебаго. Оуенс и Хоули са видени за финален път на 19 февруари 1976 година на търг на плантация покрай границата на окръга, разделяща Уинебаго от прилежащия окръг Огъл. Въпреки че офисът на шерифа сподели, че е последвало „ интензивно мултиагентско следствие “, включващо локалните правоприлагащи органи и щатската полиция, нито тялото на Оуенс, нито на Хоули е било намерено.

Шерифът на окръг Уинебаго Гари Каруана сподели, че Импалата е била открита след сонарното съоръжение на риболовците откри нещо, което изглеждаше кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР