Кола аварира днес на столичен булевард и предизвика неприятно задръстване.На

...
Кола аварира днес на столичен булевард и предизвика неприятно задръстване.На
Коментари Харесай

BMW аварира в София, шофьорът постави стол вместо триъгълник СНИМКИ

Кола аварира през днешния ден на столичен бул. и провокира неприятно запушване.

На множеството върли водачи им се е случвало да аварират на пътя - да, доста е неприятно! Особено когато по колата има сериозна щета, която налага возилото да бъде отстранено от пътя със профилиран автомобил на пътна помощ.

Шофьор на BMW се видя в знамение през днешния ден в столицата. Автомобилът му се повреди на оживения бул. " Цариградско шосе ", против Полиграфически - посока Младост. Това докара до забележителен трафик в региона.

А в мрежата гръмна от мнения, до момента в който водачът се молеше колата му да се оправи. Причината - лидерът не е сложил светлоотразителен триъгълник зад авариралия автомобил, избра нещо по-голямо - практичен сгъваем стол.

" Какви готини триъгълници имали BMW-тата ", написа в мрежата Виктор Кирилов.

Сами Янев пък означи: " Само въдицата му липсва ".

Според Митко Иванов водачът на BMW-то е много изобретателен по отношение на метода, по който е предупредил участниците в придвижването.

" Достатъчно изобретателен да предизвести участниците в придвижването за аварирал автомобил на пътя! Браво на индивида! ", написа Митко.

Васил Василев пък не открива нищо занимателно в създалата се обстановка.

" Много смешно. Нали е обозначил, има ли значение по какъв начин? Много автентичен пустият му българин, Facebook дефинитивно оголи жиците на всеобщото мозъчно закърняване и на примитивните мнения. Сигурно щеше да е по-добре нищо да не сложи, с цел да не му се подиграват във Facebook и да провокира случай... ", гласи коментарът на Василев.

От различен коментар научаваме, че водачът не е съумял да се оправи самичък с повредата по колата и се е наложило да употребява услугите на Пътна помощ.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР