Кокошият трън е изключително неприятно кожно образувание. Повечето хора, които

...
Кокошият трън е изключително неприятно кожно образувание. Повечето хора, които
Коментари Харесай

Природен лек изсмуква кокошия трън за нула време и без болка

Кокошият бодил е извънредно неприятно кожно образувание. Повечето хора, които страдат от него, най-често споделят, че даже и да изчезне за малко, още веднъж се появява след време. За да се справите с упоритостта на кокошия бодил ви предлагаме няколко изпитани метода в битката с кокошия бодил:

Мляко от смокиня: 

Когато отчупите листо, стръкче или смокиня, от него изтича бяло мляко.

Намажете с него кокошия бодил и го оставете да проникне по-дълбоко. Добре е да повтаряте тази процедура няколко пъти дневно.

Чесън: 

Отрежете скилидка чесън на две и я сложете с отрязаната част върху кокошия бодил. Можете да увиете мястото с бинт или лепенка, с цел да не падне и да го държите по този начин през целия ден или цяла нощ.

Препоръчително е тази процедура да се повтаря всеки ден, с цел да постигнете резултат.

Калиев перманганат: 

Вземете парче лепенка и по средата одрежете кръгче по размера на кокошия бодил. Необходимо е да я залепите по този начин на засегнатия сектор, че да се демонстрира единствено образуванието.

Преди да нанесете малко количество от перманганата, разчоплете тръна, с цел да може да улесните действието в дълбочина. 

Можете да залепите различен пластир от горната страна и на сутринта да го махнете. Повтаряйте това деяние до момента в който кокошият бодил не изчезне изцяло.

Салицилова киселина: 

Методът е сходен на предходния. Залепете лепенката с дупката, тъй че да се подава единствено засегнатия сектор и го поръсете със салицил на прахуляк. 

Той е елементарно наличен във всички аптеки. За да подсилите действието е добре да добавите и няколко капки прясно изцеден сок от лимон. 

Поставете памук върху мехлема и от горната страна поставете друга лепенка. Оставете да работи цяла нощ и повтаряйте процедурата няколко пъти.

Прясно месо: 

Вземете едно парче сурово месо и го накиснете за малко в оцет, след което го наложете върху кокошия бодил. 

Увийте го с бинт и марля, с цел да стане по-стабилно и да не се размести през нощта. Повтаряйте процедурата заран и вечер с прясно парче месо.

Пчелен клей: 

Известно е, че кокошият бодил се повлиява сносно от прополиса. Направете топче с размера на образуванието и го сложете върху него. 

След което залепете с лепенка и изчакайте да подейства най-малко 24 часа. Повтаряйте това всеки ден като сменяте прополиса и лепенката. Накрая кокошият бодил ще почине и ще изчезне.

Домашна примес: 

Използват се равни количества оцет, вода и олио. И трите продукта са част от семейството на всеки българин. 

Дори не се постанова да излизате от вкъщи си, с цел да си приготвите чудодеен мас против кокоши бодил.

Правете процедурата всяка вечер, само че наложително след измиване на засегнатото от израстъка място и накисването му в подобаващ съд с топла вода.

Изчаквате до неговото омекване. Когато това се случи, е момента за деяние.Нанесете приготвената домашна примес, като употребявате памуче. Продължете до рухване на кожното образувание.

Химически молив (от старите):

Накисвате кокошия бодил и го изрязвате до колкото търпите болката.

Наплюмчвате химическия молив и слагате върху кокошия бодил.След вечер две отново киснете,изрязвате и слагате от молива.

Прополис:

Слагате на засегнатото място прополис и лепенка от горната страна. По опция да не се мокри. За няколко дни прополисът изсмуква кокошия бодил изважда даже корена..

Изпитана рецепта на баба Ванга

Наш четец показа по какъв начин е премахнал кокошия бодил по рецепта от баба Ванга.

„ Аз си почистих кокошия бодил с още по елементарен метод и към този момент 10 години нямам. От книжката рецептите на баба Ванга извадих рецептата а тя е единствено недопечен картоф. 

Рендосах напълно малко от картофа и го сложих с лепенка върху кокошия бодил за през нощта. Това го върших 4 нощи и той изчезна. “

Ще бъде ужасно, в случай че ни последвате и споделите тази публикация с приятелите си и вашето мнение (или опит) в мненията!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР