Коко Гоф победи световната номер 1 при жените Ига Швьонтек

...
Коко Гоф победи световната номер 1 при жените Ига Швьонтек
Коментари Харесай

Коко Гоф би Швьонтек и е на финал в Синсинати

Коко Гоф победи международната номер 1 при дамите Ига Швьонтек на полуфиналите на шампионата в Синсинати. Наградният фонд на конкуренцията е 2 788 468 $.

Американката се оправи с 22-годишната полякиня след 6-7(2), 6-3, 4-6 за 2:50 часа. В решителния трети сет тя направи пробив за 4-3 и затвори срещата с четвъртия си мачбол.

„ Знаех, че да играя с нея ще бъде мъчно, нищо нямаше да ми бъде обещано просто по този начин през днешния ден. Използвах опциите си, когато ги получих, и просто се борих за всяка точка. Показах, че мога да го направя. Много хора имаха подозрения по отношение на играта ми, само че аз към момента се развъртвам “, сподели Коко Гоф.

Това е първи край за нея от веригата WTA 1000. В разногласието за трофея тя ще играе с финалистката от Ролан Гарос Каролина Мухова. Чехкинята отстрани номер 2 в света и в схемата след 6-7( 4), 6-3, 6-2 за 2:37 часа.

Мухова загуби оспорвания първи сет след тайбрек с 4:7, само че в идващите две елементи доминираше. Тя направи в тях общо три пробива и без проблеми стигна до крайния триумф.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР