Кокаинът, който продължава да изплува от морето по Северното Черноморие,

...
Кокаинът, който продължава да изплува от морето по Северното Черноморие,
Коментари Харесай

Експертът Калин Михов обясни защо Черноморието стана брегът на кокаина и къде е отивала дрогата

Кокаинът, който продължава да изплува от морето по Северното Черноморие, със 99% сигурност е бил предопределен за платежосподобна Европа. Службите не могат да си припишат заслуги за залавянето му, тъй като става въпрос по-скоро за шанс. Това разяснява в ефира на Нова телевизия някогашният зам.-шеф на ГДБОП Калин Михов.

Той изясни, че появяването на кокаина по българските крайбрежия евентуално е резултат от неточност. " Наркотрафикантите не вършат постоянно неточности, изключително с новите GPS системи ", изясни специалистът. Почти сигурно, опиатите са изхвърлени от огромен транспортен съд, който може да ги е превозвал даже и без знанието на капитана.

Вероятно е станала неточност, като опциите са две - или неприятното време, поради което лодките, които е трябвало да приберат кокаина, не са излезли, или просто " мулетата " не са се справили със задачата. Почти сигурно произфходът на кокаина е от Южна Америка, съобщи експертът Калин Михов. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР