Кока-Кола ХБК България е новият официален дистрибутор на българския пазар

...
Кока-Кола ХБК България е новият официален дистрибутор на българския пазар
Коментари Харесай

Уискито на Конър Макгрегър Proper № Twelve е най-новото попълнение в портфолиото на Кока-Кола ХБК България

" Кока-Кола ХБК България " е новият формален дистрибутор на българския пазар на тройно дестилираното уиски Proper № Twelve Irish Whiskey, основано от суперзвездата на UFC, ММА войник и професионален боксьор Конър Макгрегър. С това изобретение в портфолиото си България ще се трансформира в първия и единствен пазар на " Кока-Кола ХБК ", който има права за лансиране на марката. " Щастливи сме да споделим, че точно " Кока-Кола ХБК България " е първият пазар в групата ни от 29 страни, който ще има опцията да дистрибутира известното Proper № Twelve Irish Whiskey. Добавянето на марката към нашето портфолио от висококачествени алкохолни питиета е значима и извънредно вълнуваща стъпка в развиването ни ", показа Иво Димитров, шеф " Бизнес развиване - кафе и алкохолни питиета " в " Кока-Кола ХБК България ", и добави: " Ирландското уиски се утвърди като първи избор на консуматорите в заведенията в страната и сме уверени, че Proper № Twelve Irish Whiskey е идеалното предложение за ценителите на качествените алкохолни питиета, които желаят да опитат един нов и друг усет, с обичаен ирландски темперамент. "

" Кока-Кола ХБК България " е новият формален дистрибутор на българския пазар на тройно дестилираното уиски Proper № Twelve Irish Whiskey, основано от суперзвездата на UFC, ММА войник и професионален боксьор Конър Макгрегър. С това изобретение в портфолиото си България ще се трансформира в първия и единствен пазар на " Кока-Кола ХБК ", който има права за лансиране на марката.

" Щастливи сме да споделим, че точно " Кока-Кола ХБК България " е първият пазар в групата ни от 29 страни, който ще има опцията да дистрибутира известното Proper № Twelve Irish Whiskey. Добавянето на марката към нашето портфолио от висококачествени алкохолни питиета е значима и извънредно вълнуваща стъпка в развиването ни ", показа Иво Димитров, шеф " Бизнес развиване - кафе и алкохолни питиета " в " Кока-Кола ХБК България ", и добави: " Ирландското уиски се утвърди като първи избор на консуматорите в заведенията в страната и сме уверени, че Proper № Twelve Irish Whiskey е идеалното предложение за ценителите на качествените алкохолни питиета, които желаят да опитат един нов и друг усет, с обичаен ирландски темперамент. "

Висококачествените алкохолни питиета са значима част от 24/7 портфолиото на " Кока-Кола ХБК България ", което има за цел да предложи на потребителите подобаваща напитка за всеки миг от денонощието и всеки мотив на консумация. Новото попълнение Proper № Twelve Irish Whiskey ще добави чудесно към този момент съществуващите известни оферти на компанията в " Уиски " категорията. Тройно дестилираната кехлибарена напитка, направена от най-хубавите зърнени култури и малцове на Ирландия, има неустоима медена наслада, завладяващи нотки на ванилия и ароматна препечена дървесина. Разпознаваемият усет е обогатен и с фини нотки бял пипер, а финалният почерк е несравнимо чувство на дъб с щрих от карамел.

Марката, отдадена на хората с темперамент и хъс за победа, е основана от известния ирландски MMA войник Конър Макгрегър през 2018 година и единствено в границите на няколко години се наложи сполучливо в международен мащаб, като се трансформира в четвъртото най-продавано ирландско уиски в света. Преди да доближи до безкомпромисния усет в бутилката, екипът зад марката основава близо 100 смеси, с цел да селектира напитката, която да трансформира в емблематична за ирландската просвета. За неин дом е определена най-старата дестилерия в Ирландия. Числото 12 в името също не е инцидентно - то е въодушевено от Дъблин 12 - региона, в който е израснал Макгрегър. Създателят на Proper № Twelve Irish Whiskey е известен в международен мащаб като човек, който съумява да се издигне от оскъдно ирландско момче до двоен MMA първенец, служител като ентусиазъм за хората с упоритост за победа и за тези, които не се опасяват да се борят за фантазиите си.
Реклама Консумирай отговорно! Свързани публикации The Macallan е артикул с извънредно качество и характерен темперамент 30 март 2023, 00:00 Близостта до клиентите е измежду най-големите преимущества на " Кока-Кола ХБК България " 19 декември 2022, 00:00
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР