Кожата под очите изисква специални грижи, тъй като е много

...
Кожата под очите изисква специални грижи, тъй като е много
Коментари Харесай

Натурални маски срещу бръчки около очите

Кожата под очите изисква специфични грижи, защото е доста по-тънка, в сравнение с останалата част от лицето, по-лесно се поврежда и изсъхва по-бързо. Домашните маски могат да оказват помощ в грижата за тази деликатна зона. В нашата публикация представяме едни от най-ефективните предписания за домашна козметика!

Кожата под очите е деликатна и сензитивна. Липсата на сън, умората и несъответстващите грижи се отразяват най-бързо. Тук се появяват първите признаци на стареене! Ето за какво си коства да се грижите за региона на очите. Домашните маски за очи против бръчки, които главно регенерират и овлажняват, могат да оказват помощ за грижата. Ето най-хубавите предписания за маски за лице от вида „ Направи си самичък “!
Вижте какво разкрива цветът на очите ви
Както се споделя, очите са огледалото на душата. И това е тъкмо по този начин. Всеки от нас има неповторим външен тип, в който са скрити всички уник...
Прочети повече
Когато кожата старее, добре е освен да употребявате подмладяващ грим, само че и да не забравяте никога за нуждата от вярна грижа! Козметиката „ Направи си самичък “ може да помогне в грижата за сензитивната кожа към очите. Какво би трябвало да съдържат независимо направените подмладяващи артикули, създадени вкъщи? Домашните маски за очи против бръчки би трябвало да съдържат протеини, колаген, растителни масла и витамини А, Е и С. Освен това, в случай че кожата е склонна към раздразнение, може да съдържат зелен чай и алое.

1. Маска от магданоз

Съставки: магданоз, 2 ч.ч. сметана

Начин на подготвяне: Нарежете на ситно магданоза, прибавете 2 ч.ч. сметана. Разбъркайте. Нанесете сместа под очите и след 15 минути изплакнете с хладка вода. Маската има свойства срещу бръчки и отстранява подпухналостта. Магданозът овлажнява, изсветлява, понижава петната, понижава възпаленията и спомага за регенерирането на кожата, кремът подхранва и успокоява раздразненията.

2. Маска от водорасли
Прекомерното търкане на очите може доста да ви навреди
Не единствено хората, които работят на компютъра дълго време, постоянно търкат очите си. Ако обърнем внимание на този прост жест, ще се окаже,...
Прочети повече
Съставки: супена лъжица мед, няколко капки розова вода, една чаена лъжичка водорасли на прахуляк

Начин на подготвяне: Смесете мед с розова вода и водорасли. Нанесете сместа под очите и след 15 минути изплакнете с хладка вода. Маската овлажнява, подхранва и регенерира кожата. Водораслите имат антирадикален резултат, укрепват кръвоносните съдове, усъвършенстват тонуса на кожата и инхибират процеса на стареене. Розовата вода овлажнява, медът подхранва.

3. Ябълкова маска

Съставки: 1 ябълка

Начин на подготвяне: Настържете обелената ябълка. Натиснете пулпата, поставете пулпата върху клепачите. След 15 минути отмийте с хладка вода. Маската има изглаждащ, изсветляващ и кръвоспиращ резултат. Ябълките защищават от прибързано стареене, имат противовъзпалителни свойства и придават на кожата здрав искра.
Помогнете на очите си, когато работите на компютър дълготрайно време
Първите знаци на отмалялост в очите се появяват след 45 минути непрекъсната работа на компютъра. Верният режим на работа и отмора, както и...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР