Кои са тези сънища, които предсказват щастие в нашия живот? Всяка

...
Кои са тези сънища, които предсказват щастие в нашия живот?
Всяка
Коментари Харесай

9 сънища, които предвещават хубави неща

Кои са тези сънища, които предсказват благополучие в нашия живот?

Всяка вечер си споделяме „ Лека нощ! “, пожелаваме си „ Приятни сънища! “ или „ Приказни сънища! “. Това разкрива вярата, че нашите сънища ще ни дадат ключ към разгадаване тайната на триумфа. На сутринта ще разберем какви промени ни чакат, дали ще имаме обилие, пари, благополучие и благополучие в бъдеще.

Още от антични времена хората се опитвали да разгадаят вярно посланията, които сънищата изпращат. В предишното, гадатели са предсказвали бъдещето и са на своите владетели.

Какво е сън?

Смята се, че сънят е серия от знаци, облици, цветове и звуци, които се появяват, когато тялото е неподвижен.

Сънищата са свързани с нашето подсъзнание и всеки сън значи нещо. Чрез сънищата човек има връзка с. Това е една врата, през която можем да се свържем с духовния свят. Сънищата ни изпращат облици, които отразяват всекидневието или са знаци, които би трябвало да разтълкуваме. Затова се обръщаме към съновниците, в които  разбираме посланието им по-ясно. Например, в случай че в съня си видиш градина, чака те наслада и споделена обич.

Много постоянно сънят носи освен отмора и почивка, а е обвързван с приятни страсти на сутринта, в случай че сънувате хубав плаж, доста цветя или непозната страна.

Сбъдване на сънища съгласно деня от седмицата

 

Понеделник – прочувствени сънища, разсънват творчеството. Сънят постоянно се сбъдва.

Вторник – богати на облици сънища. В реалност, или не се сбъдва, или се сбъдва доста по-късно. Не носят неприятно обръщение.

Сряда – сънят се пояснява като предвещаване. Ангели ни оказват помощ да вземем събдоносно решение. Може да получите отговор на сложен въпрос.

Четвъртък – По-скоро сънят е гадателски и може да ни подскаже бъдещето. Сънищата в този ден не се сбъдват. Понякога ни предизвестява за компликации и неприятности.

Петък – сънят се употребява за предвещаване. Сънищата разкриват какво ще стане в близкото бъдеще.

Събота – доста постоянно сънищата се сбъдват в същия ден. Ако е бил благополучен сън, може да се сбъдне в границите на една седмица.

Неделя – нормално тези сънища не са значими за ориста и по-скоро не се сбъдват. Има огромна възможност сънят да се сбъдне сутринта или след една година.

Ето 9 сънища, които предвещават хубави неща

Лястовица, чакат те единствено положителни новини. Ако са доста лястовици, фамилията ти ще живее в мир.

Звезди, небе, обсипано със звезди, това значи благополучие.

Цветна градина, ще имаш благополучен живот. Цветята са знак на хубост и напредък. Успех в работата.

Дъга, в дома ти ще се настани благополучие. Дъгата значи благоденствие и благосъстояние. Сънуваш ли двойна дъга, значи при теб ще пристигна шанс и триумф.

Слънце, благополучие в фамилията. Сънуваш ли слънце, значи ти предстоят съгласие, наслада и достижения.

Строеж на постройка, ще бъдеш богат и ще придобиеш нещо.

Храм, олтар, чака те изключително благополучие. Молиш ли се в черква, значи, че желанията ти ще се осъществен.

Овощна градина, отрупана с плодове, демонстрира, че децата ще бъдат добре.

Мед, демонстрира, че ще ти върви в работата и фамилията.

Сънищата оказват въздействие върху нашия живот и е значимо да имаме.

Ето 5 скъпи съвета за хубави сънища

Не се хранете най-малко 2 часа преди сън, намалете приема на нездравословни храни – алкохол и цигари.

Направете обред за разпределяне преди да заспите. Върнете се към равновесие като си приготвите чаша топло мляко или благоуханен билков чай. Почетете книга и не използвайте компютър, трелефон, телевизия 1-2 часа преди сън. Мислете положително и припомнете позитивните страсти от околните дни.

Увеличите храните, в които има мелатонин. Това е веществото при индивида, което дава отговор за спокойния сън. Мелатонинът е хормон, който може да бъде открит при всички живи същества. За да сънувате приятни сънища, яжте повече банани, ядки, домати, ориз.

Лягайте рано. Опитайте да си лягате по-рано и вижте дали това ще промени положението на съня. Спазвайте режим за лягане, с цел да не се уморявате и да влошите качеството на съня.

Купете и поставете цветя в спалнята

Цветята са освен красиви, само че и ароматни. Доказано е посредством изследване, че миризмата на рози основава приятни страсти преди сън и оказва помощ да сънуваме хубави неща. Това води до възстановяване на съня. Етерчините масла с успокояващи аромати също са подобаващи.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР