Кои са най-добрите кремове при хиперпигментация? А как да се

...
Кои са най-добрите кремове при хиперпигментация? А как да се
Коментари Харесай

Най-добрите кремове за пигментни петна - топ 3

Кои са най-хубавите кремове при хиперпигментация? А по какъв начин да се отървете от нея? Дългите слънчеви дни могат да доведат до появяването на тъмни петна по лицето ви. Какво да употребявате, с цел да ги изсветлите? Ето няколко съвета!

Какво съставляват хиперпигментацията?

Това са тъмни пигментни петна, които се дължат на локално струпване на меланин.

Меланинът е пигментът, виновен за цвета на кожата, само че също по този начин дефинира и цвета на косата, както и този на ириса. Всъщност производството на меланин е естествена защитна реакция на кожата - след излагане на ултравиолетови лъчи епидермисът потъмнява, защото това обезпечава отбрана против изгаряне.

Този пигмент се създава от меланоцити, които, в случай че бъдат свръхстимулирани, създават по-големи количества пигмент - заради това може да се следи обезцветяване на кожата.

Какво предизвиква обезцветяване?

UV радиацията е най-важният аспект при образуването на пигментни петна. Слънчевите лъчи са главният фактор, който усилва производството на пигмент в кожата. Други аргументи могат да бъдат:

  • Генетична предразположеност.

  • Хормонални нарушавания - в това число такива по време на бременност или менопауза.

  • Лекарства на хормонална основа, в това число хормонална контрацепция.

Използвайте крем с SPF

Основата на грижата би трябвало да бъде слънцезащитният крем! Без тази козметика закупуването на каквито и да било избелващи артикули или процедури е безсмислено - потреблението на изсветляващи субстанции няма да има резултат или ще работи единствено за известно време, в случай че кожата е непрекъснато изложена на UV радиация, която непрестанно подтиква производството на меланин. UVA лъчите доближават до кожата през цялата година – без значение от времето на деня, сезона и равнището на излагане на слънце!

А кой е най-хубавият крем за пигментни петна в ежедневната грижа? Тук отговорът не е еднопосочен, само че ето нашите 3 оферти:

Dermaquest SkinBrite Cream

Кремът SkinBrite на Dermaquest е цялостен с мощни дейни съставки. В него откриваме 5% витамин С в нормализирана форма, който освен има антиоксидантно деяние, само че и изравнява тена на кожата. Коджиковата киселина в централизация 5 % е отлична както за изсветляване на хиперпигментация, по този начин и за мелазма. Хексилрезорцинолът инхибира ензима тирозиназа, като по този метод попречва образуването на меланин.

Освен това съдържа и екстракти от бяла черница, мечо грозде, стволови кафези и пептиди. Подобна усъвършенствана и съсредоточена композиция от дейни съставки подсигурява доста висока успеваемост на крема, което се удостоверява от мненията на клиентите, голямото болшинство от които виждат забележими резултати върху себе си. Кремът има овлажняваща формула, не провокира раздразнение и се характеризира с антиейдж резултат.

Bioderma Pigmentbio Night Renewer

Изписвайки в интернет пространството “крем срещу пигментни петна отзиви ”, вероятността да попаднете на този артикул на едно от първите места е огромна.

Използвайки биологични механизми, продуктът подкрепя намаляването на непотребния меланин в кожата, като изсветлява съществуващите петна и предотвратява образуването на нови.

Благодарение на дейната съставна част (хексапептид-2), кремът подтиква производството на колаген. Комбинацията от витамини С и Е ускорява озаряващия резултат и противодейства на първите признаци на стареене на кожата, а витамин РР обезпечава дълготрайна хидратация и укрепва защитната преграда на кожата. Продуктът се понася чудесно, има свежа и лека текстура и може да го откриете тук:.

Dermomedica B3 TRX Cream

Този крем за унищожаване на пигментни петна по лицето има лека текстура и е подобаващ за всеки вид кожа в това число и мазната. Той има противовъзпалително и изсветляващо деяние, като в същото време успокоява и регенерира.

Съдържа ниацинамид, изсветляваща транексамова киселина, регенериращ сквалан и линолова киселина.

Намирането на подобаващ крем за пигментни петна може да бъде предизвикателство. Въпреки това, търсете качествени артикули, които съдържат нужните съставки, с цел да получите стремежи резултат и постоянно пазарувайте от потвърден сътрудник като онлайн магазин MAKEUP.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР