Кои са лекарите в "Пирогов" на първа линия в битката

...
Кои са лекарите в "Пирогов" на първа линия в битката
Коментари Харесай

Една от лъжливите гурбетчийки с К-19 от Нидерландия извади скандална версия за случилото се! ВИДЕО

Кои са лекарите в "Пирогов " на първа линия в борбата против ковид? Вижте историите на част от медиците в най-голямата незабавна болница у нас, които работят изолирани в особено COVID-отделение, където лекуват и една от гурбетчийските с ковид, върнали се със скандалния полет от Нидерландия.

Лекарите, които се грижат за болните с ковид, също спят в пациентска стая в болничното заведение.

"Понеже коридорът е отцепен от останалото пространство, ние по тази причина тук се движим без дрехи, тъй като се пръска постоянно и зоната е чиста. Ние не излизаме на никое място, не вървим на никое място, всичко ни се доставя по асансьор ", изяснява доктор Анна Стоименова, доктор специализант по вътрешни заболявания в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов ".

"Повечето идват при нас с плач, суматоха, не знаят какво се случва с тях. Страх ги е просто от незнайното ", споделя доктор Йозлем Кобакова, която също специализира вътрешни заболявания в "Пирогов ".

"Това, което им споделяме като утешение, е, че каквато и да е пневмония, без значение дали короновирусна или породена от различен етиологичен извършител, в последна сметка е значимо да има лекуване. Да съблюдават разпоредбите, които им споделяме ", добавя доктор Анна Стоименова.

В отделението са настанени дами, които са с PSR позитивни проби. Те са в приблизително тежко положение, множеството са на О2.

"От Холандия се прибрахме. Прилоша ми, нямах въздух. Не знам дали се притеснявах и дали се опасявах.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР