Кои са 4 от най-често срещаните грешки в стила, които

...
Кои са 4 от най-често срещаните грешки в стила, които
Коментари Харесай

4 грешки в стила, които почти всяка жена допуска

Кои са 4 от най-често срещаните неточности в стила, които всяка жена позволява, както и по какъв начин можете да ги поправите.
1. Носите прекалено много аксесоари
Може би сте чували думите на Коко Шанел, че преди да напуснете дома си, би трябвало да се огледате и да свалите едно нещо. Добро подсещаме да не се прекалява с аксесоарите. Усещането за жанр е субективно, само че елементарно може да се прекали с аксесоарите. Границата сред елегантността и труфя е тънка.

 Добави изложение

Решение: Минимализмът постоянно е на мода

За да не прекалите, залагайте на семпли аксесоари, които излъчват грациозност. Изчистени и красиви, те се комбинират с всеки жанр.Друго предписание, което да спазвате, може да е " щипка цвят " - единствено един детайл от тоалета ви да е в ярки цветове.

 co-ord, неутрални цветове, монохромен тоалет

 
2. Купувате неверен размер облекла
Признайте си! Имате ли най-малко една дреха, която сте купили, без да прецените добре размера? Пазаруването, изключително онлайн, постоянно е като игра на зарове - може да спечелите, само че не постоянно. Нужен е и малко шанс. Не правете взаимни отстъпки и не носете, които не ви стават. Най-малкото, тъй като няма да се чувствате добре.

 Добави изложение

Решение: Открийте приближен шивач

За да ви стоят облеклата добре, се нуждаете от приближен и умел шивач, с чиято помощ да ги претворите в стилни бижута!

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР