Кохезионната политика трябва да остане за всички държави като един

...
Кохезионната политика трябва да остане за всички държави като един
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябва да се повиши таксата, която ще плащат страните-членки на ЕС

Кохезионната политика би трябвало да остане за всички страни като един от инструментите за преодолява на разликите в социално-икономическо развиване на европейските районите, само че би трябвало да се увеличи таксата, която ще заплащат страните-членки, настоя министър-председателят Бойко Борисов по време на форума на Европейската национална партия и политическа партия ГЕРБ, който се организира в София:

" Тъй като е значима за всички за всички страни, тя би трябвало да остане за всички страни. Единственият късмет, откакто ги няма тези милиарди вноска от Англия, да се увеличи вноската по квотата по този начин, както е все още - на всяка страна колкото й се пада. Да, отново ще се падне на Германия, Холандия доста повече, в сравнение с ние ще повишим нашата вноска, само че по този начин е изчислено на база БВП и не би трябвало да се наруши. Това ще е нашето предложение. За всички страни покачване на вноската ".

Премиерът Бойко Борисов назова европейската дипломация по миграционната политика „ голям неуспех “. Пред делегатите от ЕНП и ГЕРБ за разкриване на акция за локални начинания за идните избори за Европейски парламент, Борисов акцентира, че са нужни строги ограничения за запазване на границите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР