Когато започнах да готвя за 300 човека в затвора, това

...
Когато започнах да готвя за 300 човека в затвора, това
Коментари Харесай

Шеф Андре Токев: Времето в затвора ми подейства положително, преживях катарзис

" Когато започнах да сготвям за 300 индивида в пандиза, това ме върна в годините, в който бях стажант. Тогава готвехме в тези остарели фурни и огромни тави. Отново бе предизвикателство да направиш нещо от нищо, т.е. от малко артикули да сготвиш нещо положително, нещо хубаво и качествено. Времето прекарано в пандиза ми даде изясненост и катарзис, подейства ми позитивно. " Това описа началник Андре Токев във " Вечерното шоу " на Георги Любенов по Българска национална телевизия.

През ноември 2021-ва година той бе заловен да кара пийнал колата си и единствено по джанти и призна виновността си. Беше наказан на 7 месеца затвор,но излежа малко над 5.

" Започваш да забравяш. За мен хората в пандиза, преди всичко са хора. Всеки има своите проблеми. Не ме интересуваше доста кой защо лежи. Имах доста приятни диалози с някои от тях, които лежаха дружно с мен ", споделя Токев.

" По едно време разбираш този човек, с който до момента си приказвал, че лежи за еди какво си. Тогава оставаш изцяло шокиран. Виждаш, че този пандизчия има две страни. Позитивната страна на пандизчиите, с нея се срещнах, а отрицателната им страна не желая да я познавам. "

Той добави, че след времето в затворахората му стискат ръката, че е осъзнал грешката си.

" Човек, когато сгафи, би трябвало да си понесе последствията. На мен това ми подейства положително и явно мнението на хората за мен не се е трансформирало. Отсеях някои от тези, които ми се писаха за другари, тъй като в такива обстановки доста неща му стават ясни на човек. В последна сметка реших, че е по-важно да имам време за фамилията си и за околните ми, приятелите ми. Затова и затворих повече от заведенията за хранене си. Оставих си един ресторант и по този начин съм по-фокусиран, както върху работата, по този начин и върху значимите неща в живота. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР