Когато встъпим в брак, това означава няколко неща. На първо

...
Когато встъпим в брак, това означава няколко неща. На първо
Коментари Харесай

2020 година ще бъде най-добрата за брак от 50 години

Когато встъпим в брак, това значи няколко неща. На първо място значи, че сме разкрили човек, с който се разбираме чудесно, обичаме се и сме подготвени да прекараме живота си с него, тъй като си пасваме както като нрав, по този начин и като правила и усещания за света. Освен това обаче бракът е голяма отговорност, тъй като доста хора вземат решение още при първата компликация да избягат. Когато сме основали семейство, би трябвало да се научим, че ще има напрегнати моменти, ще има разногласия, само че ще би трябвало да сме подготвени на взаимни отстъпки, в случай че желаеме фамилията ни да просъществува.

Според Каролайн Фолкнър, най-известният астролог на Англия, звездите предвиждат, че 2020 година ще бъде най-хубава за тези, които решат да се оженят, съобщи БГНЕС. Това ще се дължи на конфигурацията сред планетите, предават от actualno.com. През 2020 година Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната, основни планети, които са знак на лоялност и прочувствена непоклатимост, ще бъдат в една линия, написа Сител. Това събитие не се е случвало от 60-те години на предишния век – интервал, прочут още като „ ерата на любовта “. Идеалният ден за женитба ще бъде 20.2.2020, осведоми астрологът.

Сватбата е гала, в която двама души подписват брак или сходен институционализиран съюз. Сватбените обичаи и традиции варират в другите култури, етнически групи, религии, страни и обществени прослойки. Повечето сватбени церемонии включват размяната на брачни обети, златни халки, приемането на дарове (материални, нематериални и символични) и общественото признание на брака от лице, имащо законовото право да го разгласи за формален. Често се носи особено сватбено облекло, а церемонията е последвана от прием/празненство. Допълнително по време на самата сватбена гала може да има музика, лирика, молебствия, четения от свети трудове и други обичайни прояви. При извеждането на булката се пее ария. Родителите на младоженеца са наричани от булката — свекър и свекърва. Братът на младоженеца е именуван от булката зет.

Съхраняването на живота и продължаването на рода са най-важните полезности за индивида. Затова сватбата, която отбелязва основаването на ново семейство, е изключително огромен празник. Традицията е булката да носи бяла рокля и букет.Тя ще смени семейството си с тази на мъжа си, в случай че реши. След церемонията се чества и като свърши празненството младоженецът и булката имат брачна нощ.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР