Когато всичко приключи, дори и вече да е добре забравено

...
Когато всичко приключи, дори и вече да е добре забравено
Коментари Харесай

Четирите неща, които трябва да знаеш за бившия

Когато всичко завърши, даже и към този момент да е добре забравено и преодоляно, има няколко неща, които би трябвало да знаеш за него. Или по-точно няколко неща, с които да си по-напред от него.

Състезанието

Винаги съществува надпреварата кой пръв ще продължи напред. И да, това в действителност е съревнование. Често след раздялата се хвърляш на първия срещнат, единствено и единствено да си първата, която е траяла напред. Няма нищо неприятно в това, стига въпреки всичко да се опиташ да подбираш най-малко малко. И имай поради, че едва ли и той взе участие в това съревнование, тъй че не е нужно да търсиш нова свалка още на идващия ден.

Новата му

Рано или късно обаче и той ще продължи напред. И в ерата на фейсбук, ти няма да пропуснеш новината. Важното е единствено да се увериш, че ти си няколко пъти по-хубава, по-умна, по-независима и като цяло по-невероятна от нея. И тук фейсбука ще помогне, стига профилът й да е отворен. Дори и да не е обаче, ние знаем, че ще намериш метод да схванеш тъкмо къде са кусурите й и твоите прерогативи и да се гордееш с тях.

Първата му разлъка

Сигурни сме, че ще се откри добър човек, който ще ти каже, че някогашният ти се е разделил с новата си. Тогава ще можеш да празнуваш обстоятелството, че той още веднъж е самичък, без значение дали и ти си по този начин. И бъди сигурна, че след недомислената си спекулация, той ясно е схванал, че ти си незаменимата, най-прекрасната и той в никакъв случай няма да откри сходна жена на теб. Сега той най-вероятно го знае и страда по теб.

Той е неугледен

Няма нищо по-удовлетворяващо в случай че ти или твоя другарка го срещне и откри, че той е неугледен, пуснал е брада и дълга коса и не наподобява на нищо. Ако може и да е надебелял ще е най-добре. Разбира се, знаем, че ти си станала още по-хубава и интелигентна, за разлика от него и той го схваща добре, тъй че ти водиш по точки.

Разбира се, за всички е ясно, че ти не му желаеш неприятното, а просто искаш той да осъзнава какъв брой доста е изгубил след раздялата си с теб. Не се съмнявай, че е по този начин и се пробвай просто да продължиш напред знаейки, че ти си победител това съревнование.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР