Когато видях детето си на 13 януари, бях объркана. По

...
Когато видях детето си на 13 януари, бях объркана. По
Коментари Харесай

Майката на едно от разменените бебета: Когато видях моето дете бях объркана и изпитвах болка

Когато видях детето си на 13 януари, бях объркана. По принцип този ден не беше елементарен, нищо не усещах, просто аз имах единствено болежка, това е. Даже излязох на терасата да си взема въздух. В този миг нищо не можах да усещам. Нали споделят, че всяка една майка би се радвала да си гушне своето биологично дете. Но аз в този миг, по какъв начин да кажа, сбогувах се с моето бебе. Това сподели Севда Михайлова, майката на едното от двете разменени бебета в “Шейново ”, пред Нова телевизия.

Жената дефинира размяната на бебетата като “най-трудния миг ”. “Беше гадно възприятието, доста гадно. Постоянно се сещам за нея. То не може внезапно да ти мине, да кажеш всичко е свършило. Това ще ми остане болежка за цялостен живот и един белег ”, добави Севда.

“Чуваме се с майката на другото бебе, пишем си, пращаме си фотоси и се разстройваме. Дай Боже да отмине, само че по принцип в този момент е мъчно е за всички ”.

“Взехме най-правилното решение – децата да се върната при майките си. Всяко дете трява да си е при биологичните си родители ”, добави Севда.

Тя съобщи, че парите за компенсацията не я вълнуват. “Нека бъдат дадени на децата да се изучат. Никой от болничното заведение не ми се обади да им се извини най-малко. Искам отговорните за това, което се случи, да бъдат уволняване ”, сподели тя.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР