Когато възвратните глаголи не се страхувам“ и страхувам се“, се

...
Когато възвратните глаголи не се страхувам“ и страхувам се“, се
Коментари Харесай

Когато прокуратурата използва страхувам се и не се страхувам, това говори за нужда от реформи

„ Когато възвратните сказуеми „ не се опасявам “ и „ опасявам се “, се употребяват от представители на българската прокуратура, а не в упражнение по българска граматика, това недвусмислено приказва за нуждата от промяна на правосъдната система. "

Този коментар направи служебният министър председател Гълъб Донев при започване на днешното държавно съвещание.

Случващото се потвърждавало " напъните на служебното държавно управление, към този момент втори мандат, да отключи законодателната работа в следващото Народно заседание по законите за правосъдна промяна. Не е належащо да ги изреждам, те са импортирани преди месец в 49-ото Народно заседание “.

Донев още веднъж приказва за нуждата бързо да се направи постоянен кабинет, с цел да се одобри бързо бюджетът, както и значими закони, само че заключи, че " за жалост, важен прогрес не се следи ".

„ Законът за бюджета на страната, законопроектите по Националния проект за възобновяване и устойчивост и по правосъдна промяна не са значими за служебното държавно управление - те са значими за всеки български жител.

Ще напомня, че страната действа в режим на удължителен закон за бюджета, който изтича на 10 юни “, подсети той.

Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР