Когато трябва да уволните целия си PR екип на фона

...
Когато трябва да уволните целия си PR екип на фона
Коментари Харесай

Амбър Хърд уволни целия си PR екип

Когато би трябвало да уволните целия си PR екип на фона на за клюка на някогашния ви брачен партньор против вас, задоволително е да се каже, че нещата не вървят добре. направи следващ опит да избави репутацията и то в разгара на разтърсващата драма в правосъдната зала. След редица отрицателни заглавия актрисата се отхвърли от услугите на компанията за спешен PR Precision Strategies. New York Post пръв заяви за решението й.

Според известията тя е " разочарована от това, че историята й не е разказана дейно ". Според материала в NY Post, Хърд " не обича неприятните заглавия " и разпорежда очаквания на нова консултантска компания - Shane Communications. Тя има за задача да помогне на актрисата " по-добре да се изправи против съда на публичното мнение “.
 3 май 2022 | Информационният безпорядък и дезинформацията подхранват интернационалното напрежение и раздялите в обществата,...
В случай, че по някакъв метод сте пропуснали сагата, този развой се случва, тъй като съди Амбър Хърд за 50 милиона $, откакто тя написа публикация във Washington Post през 2018 година, където твърди, че е претърпяла домашно принуждение. Деп твърди, че публикацията е намеквала за връзката им, макар че той не е упоменат по име и че това му е нанесло непоправими вреди на кариерата. Адвокатите на Хърд настояват, че Деп е насилвал както физически, по този начин и полово актрисата, до момента в който юристите на Деп разказват физическо и прочувствено принуждение от нейна страна, което включвало тя да му отреже пръста и да " дефекира " на леглото му.

Делото им е едно от най-гледаните видеа онлайн в целия свят сега.



Миналата седмица Американският съюз за цивилен свободи свидетелства, че Хърд е дала единствено 1,3 милиона $ на организацията, макар че през 2016 година даде обещание да подари 3,5 милиона $ от сумата, получена от Джони Деп по съглашението за бракоразвод. Организацията също по този начин твърди, че 500 000 $ от тези 1,3 милиона идват от другия някогашен обичан на Хърд, Илон Мъск.

Новия PR екип на актрисата несъмнено ще има много работа, пожелаваме му триумф, само че по-силно желаем триумф на чистата истина.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР