Когато тръгнахме по площадите, ние обещахме нулева толерантност за корупцията.

...
Когато тръгнахме по площадите, ние обещахме нулева толерантност за корупцията.
Коментари Харесай

Кирил Петков: Мафията току-що загуби коалиционния си партньор в лицето на ИТН

Когато тръгнахме по площадите, ние обещахме нулева приемливост за корупцията. През последните няколко месеца непрекъснато се опитвахме да реализираме и осъществим това заричане, само че всевъзможни закони се бавеха от няколко индивида от Има Такъв Народ. Не стана ясно, че този вододел е тук - България, превзета от мафията и България на свободните хора.

Това разяснява министър председателят Кирил Петков на изключителна конференция, която върви редом с тази на отцепниците на Има Такъв Народ.

Искам да благодаря за голямата храброст на Радостин Василев, който през последните шест месеца постави неимоверни старания с цел да пребори мафията в спорта, макар че нямаше поддръжка от КПКОМПИ поради нежеланието на Слави Трифонов и на неговите няколко аватари да му оказват помощ. Благодаря на Иво Атанасов, на Георги Георгиев, който сподели, че не е обикновено всяка социална поръчка в Министерство на регионалното развитие дза бъде нагласена. И когато казахме " не " на това, настъпи раздел сред Политическа партия и Има Такъв Народ, уточни Петков. България и нейната история постоянно е зависила от  смели хора. Днес аз видях пред екрана едни в действителност смели хора, които знаят, че тяхната преданост не е към един подмолен артист с неговите 20-годишни другари, които бяха завладели границата ни с Турция, уточни той.

Трифонов се отдръпна точно, когато нашата граница беше изчистена и върната на страната. Така че приветствам хората от Има Такъв Народ, които се отдръпнаха от партията, защкото мафията преди малко загуби съдружния си сътрудник, увери министър председателят. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР